start bank informatie punt
start bank informatie punt Foto: logo BIP

Bankinformatiepunt

donderdag 28 maart 2024 10:00 tot 12:00

10:00-12:00, Culemborg, bibliotheek. Bibliotheek Culemborg start in samenwerking met het Geldpraat café en het Leerhuis Culemborg een bankinformatiepunt. Men kan daar vanaf 28 maart terecht met vragen over dagelijkse bankzaken. Het bankinformatiepunt is voor mensen die hulp zoeken bij de digitale dienstverlening van banken. Het bankinformatiepunt is vanaf 28 maart elke donderdagochtend open tussen 10.00 en 12.00 uur in de bibliotheek. Men kan er zonder afspraak binnenlopen.

Op het bankinformatiepunt kunt u algemene vragen stellen, zoals uitleg over online bankieren. U kunt er geen persoonlijke bankzaken regelen, zoals een lening afsluiten of een spaarrekening openen. Als dit nodig is, dan brengt het bankinformatiepunt de belangstellende in contact met iemand van de eigen bank die wél bij persoonlijke bankzaken kan helpen.

Dit bankinformatiepunt is onderdeel van een landelijke pilot in achttien gemeenten door het hele land. Het is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank in samenwerking met bibliotheken en maatschappelijke organisaties.