'Voor jezelf beginnen als vrouw van rond de 50? Gewoon doen!'
'Voor jezelf beginnen als vrouw van rond de 50? Gewoon doen!' Foto: eigen foto

Eigen bedrijf

dinsdag 23 april 2024 19:30 tot 21:30

19:30-21:30, Culemborg, bibliotheek. Een eigen bedrijf beginnen is een droom van veel vrouwen. Maar het kan ook iets zijn om als een berg tegenop te zien. Want; zit er nog wel iemand op jou te wachten? En waar moet men beginnen? 

Tijdens deze lezing op dinsdag 23 april in de bibliotheek legt starterscoach Wanda van Arkelen uit waarom de wereld zit te wachten op bedrijven van vrouwen in de leeftijd van vijftig jaar en hoe men dat aanpakt. Hoe men ervoor kan zorgen dat het (toekomstige) bedrijf gaat groeien en de juiste klanten gaat aantrekken.

Men heeft een plan nodig en zal vooronderzoek moeten doen. Daarna kan men een eigen bedrijf starten of het bedrijf beter laten groeien. Het lijkt veel moeilijker dan het daadwerkelijk is. Hoe dit plan eruit zou moeten zien en wat men (vooraf) zou moeten onderzoeken, daar gaat deze lezing over.

Voor wie: Elke vrouw van 45+die graag een eigen bedrijf wil starten of al is gestart maar waarvan haar bedrijf nog niet groeit zoals ze had gehoopt.

De lezing wordt verzorgd door Wanda van Arkelen. Zij is starterscoach voor ambitieuze, ondernemende 45+ vrouwen die een eigen bedrijf willen starten of nog in hun startfase zitten. Het is haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren en te begeleiden bij het opstarten van hun eigen unieke droombedrijf. Ze gelooft namelijk dat het voor alle vrouwen, die vanuit hun passie en levenservaring anderen willen helpen, is weggelegd om een mooi en succesvol bedrijf neer te zetten. Ongeacht leeftijd of achtergrond.

Gratis aanmelden kan via de website van de bibliotheek www.bibliotheekriviereland.nl/agenda