Concert poster
Concert poster Foto: eigen beheer

Zomeravondconcert Viva Italia in Grote of Barbarakerk

zaterdag 29 juni 2024 20:00 tot 21:30

20.00-21.00 uur, Culemborg, Grote of Barbarakerk. Op 29 juni 2024 komt de Grote of Barbarakerk tot leven met een buitengewoon Italiaans muzikaal spektakel dat de harten van het publiek zal veroveren. 

Het gerenommeerde Culemborgs Mannenkoor, onder leiding van dirigent Jonathan Ploeg, bundelt zijn krachten met de bekende operatenor Eric Reddet en pianiste Abigail Richards voor een onvergetelijke avond vol betoverende melodieën. Dit unieke concert belooft een rijke variëteit aan muzikale hoogtepunten, variërend van meeslepende operakoren tot tijdloze traditionele liederen. Met werken van grootheden zoals Verdi, Rossini en Puccini, wordt het publiek meegenomen op een reis door de prachtige wereld van de opera. 

Het programma omvat bekende werken zoals het monnikenkoor uit “La forza del destino” en “Va, Pensiero”, evenals ontroerende traditionele stukken zoals “A tocchi, a tocchi” en “Dove sei stato mio bell ‘alpino”. Het hoogtepunt van de avond zal ongetwijfeld de samensmelting van de krachtige stem van Eric Reddet met de indrukwekkende harmonieën van het Culemborgs Mannenkoor zijn, begeleid door de virtuoze pianoklanken van Abigail Richards. Mis deze gelegenheid niet om getuige te zijn van een magistraal muzikaal samenspel tussen opera, koorzang en traditionele melodieën. Kaarten zijn nu verkrijgbaar voor slechts 12,50 euro via www.culemborgsmannenkoor.nl