Lezersnieuws

Culemborg decor voor Het Wilde Oog

De Gelderlandfabriek in Culemborg biedt vanaf 29 juni onderdak aan de expositie Het Wilde Oog. In dit project van Hans Lemmerman en Inge van Run worden de hoofdrollen vervuld door drie vrouwen uit Spakenburg. Er is ook een lezing over het thema.

Rabobank West Betuwe reikt cheques ‘Aandeel in de Betuwe’ uit

Op 19 juni vond in de kantine van voetbalvereniging Vriendenschaar de uitreiking plaats van de cheques ‘Aandeel in de Betuwe’.

 

ECHV wedstrijdnieuws

Op dinsdag 19 juni organiseerde de Eerste Culemborgse Hengelaars Vereniging de vierde wedstrijd van de Avondcompetitie van dit jaar. In totaal hadden zich 19 deelnemers aangemeld voor de loting. Bij vak 1 werden

Indrukwekkende Auschwitz-excursie voor KWC’ers

29 leerlingen van het KWC, en hun begeleiders, zijn begin juni afgereisd naar Polen om een bezoek te brengen aan het indrukwekkende Auschwitz.

Groep 8-leerlingen komen kennismaken met het KWC

Leerlingen uit groep 8, die het komende schooljaar voor het KWC hebben gekozen, kwamen 19 juni gezellig kennismaken met hun nieuwe school.

Slapeloosheid, een probleem? 

De redenen waarom je niet kunt slapen zijn divers. En het kan iedereen overkomen, jong of oud. Het kan tijdelijk zijn of langdurig. 

Nieuwe kledingsponsor voor skaters

De skate-afdeling van Schaat- en Skatevereniging Lek en Linge wordt de komende jaren op kledinggebied gesponsord door Stender Bouw. Dit nog jonge bedrijf richt zich op nieuwbouw, verbouw en renovatie van bouwwerken.

Nieuwe keepersschool in Culemborg van start!

Vanaf het komende voetbalseizoen start op de velden van voetbalvereniging Focus’07 (Culemborg) een nieuwe keepersschool, genaamd Peak Elite Culemborg.

Crowdfunding Coöperatie van Makers kan een extra zetje gebruiken

Meer dan de helft is binnen! De crowdfunding actie van Coöperatie van Makers loopt dus aardig goed, maar kan nog wel wat hulp gebruiken. Om het eindbedrag van 15.000 euro te halen, hebben we nog een maand de tijd. Dan loopt de campagne via Crowd About Now ten einde.

De Zonnebloem krijgt de meeste stemmen

In een volle kantine van Vriendenschaar Culemborg was de spanning voelbaar. Rabobank West-Betuwe organiseerde de afsluitende avond van de actie"een aandeel in de Betuwe". Een speciale actie voor vrijwilligers en verenigingen in Culemborg e.o.

Pagina's