Lezersnieuws

O-12 - Voetbal-Toernooi om de SNS-Bank-Cup - op zaterdag 19-08

Op zaterdag 19 augustus a.s. organiseert Vriendenschaar voor de spelers U-12, voorheen de eerste-jaars-D-pupillen, weer haar jaarlijkse toernooi. Inzet is de SNS-Bank - Cup.

JUBILARISSEN BIJ DE ZONNEBLOEM CULEMBORG

Tijdens het kersenfeest in Ravenswaay werden twee jubilarissen onderscheiden met oorkonde en insigne voor 10 jaar inzet voor de oudere medemens. De voorzitter Elly Dijkhuizen benadrukte hoe belangrijk "omzien" is in de praktijk van alle dag.

KERSENFEEST BIJ DE ZONNEBLOEM CULEMBORG.

Het werd dubbelfeest in Ravenswaay donderdag 20 juli. 69 gasten en vrijwilligers genoten bij de familie Sturkenboom van heerlijke kersen. Met muziek van Willie en Nico Dubbeldam werd het een fijne middag.

Wandel 4 dagen mee langs de Waal met de Ri4daagse!

Van 17 t/m 20 aug. a.s. vindt voor de 4e maal de Ri4daagse plaats. Voor het eerst gaan de wandelaars het gebied ten westen van Zaltbommel verkennen (2 van de 4 dagen). De Ri4daagse is een evenement waar natuur, cultuur en mensen centraal staan, we beleven het Waallandschap van alle kanten!

Overhandiging oproep slimmer plasticgebruik aan VNO-NCW

Slimmer omgaan met plastic vaak genegeerd

ONTDEK NIEUWE NATUUR ROND DE OUDE HOLLANDSE WATERLINIE EN WANDEL IN DE EVERDINGERWAARD

ONTDEK NIEUWE NATUUR ROND DE OUDE HOLLANDSE WATERLINIE EN WANDEL IN DE EVERDINGERWAARD

Woensdag 2 augustus 2017 vertrektijd 13.00 uur onder de Molen, Dijkstraat 29 Wijk bij Duurstede- 13.30 uur restaurant 't Veerhuys Veerweg 7 Beusichem

Beleef vintage in de Betuwe!

Koelvintage heropent zijn deuren en viert dit met het evenement: 'Beleef vintage in de Betuwe'. De winkel wordt omschreven als een schatkamer met brocante, industriële, retro en vintage items elk met een eigen verhaal.

Waarderingsaanbod vrijwilligers door rondleiding bij Werk aan het Spoel

Waarderingsaanbod voor vrijwilligers: Rondleiding bij Werk aan het Spoel

Om de inzet van de Culemborgse vrijwilligers voor de Culemborgse samenleving extra te waarderen organiseert het VIP in samenwerking met verschillende partners activiteiten.

Simon Harmsma vijfde van Nederland

Simon Harmsma is in Heerde vijfde van Nederland geworden bij de aspiranten (t/m 16 jaar). Voor Simon een uitstekende prestatie aangezien hij met zijn 12 jaar nog vier keer in deze leeftijdscategorie mag mee doen.

Alijn Kuijer presteert prima in Polen

Bij het jaarlijkse Polska Gra Open in het Poolse Nidzica heeft de 12-jarige Alijn Kuijer een opmerkelijke prestatie neergezet. Alijn scoorde in een deelnemersveld van 78 spelers elf punten uit negen partijen, goed voor de 24e plaats.

Pagina's