Lezersnieuws

Ook voor 2018 gouden Schoolkantine Schaal voor KWC!

Het KWC Culemborg heeft ook voor 2018 een gouden Schoolkantine Schaal verdiend van het Voedingscentrum. Hiermee laten wij zien dat de schoolkantine gezond is ingericht.

Kinderboek Culemborger uitgereikt aan hoogleraar Pedagogiek

Ronnie van Veen reikte onlangs het eerste exemplaar van zijn kinderboek 'Ik wil weg uit dit verhaal' uit aan hoogleraar Pedagogiek Micha de Winter. Tijdens deze overhandiging maakte De Winter duidelijk hoe belangrijk verhalen zijn.

solex rijden eiland van maurik bestaat 10 jaar

Op 1 maart 2018 is het alweer 10 jaar geleden dat Peter en Maartje Snijders zijn gestart met Solexverhuur vanaf het Eiland van Maurik. In eerste instantie onder de naam ‘Toertocht Betuwe’, maar inmiddels meer bekend onder de nieuwe naam ‘Solex Betuwe’.

Nieuw: iokai shiatsu praktijk in de Betuwe

Maat Shiatsu heeft deze week haar praktijkdeuren geopend aan de Sportveldstraat 59, in Beusichem.

Nieuw: iokai shiatsu praktijk in de Betuwe

Maat Shiatsu heeft deze week haar praktijkdeuren geopend aan de Sportveldstraat 59, in Beusichem.

CDA Culemborg voor behoud van ontmoetingsfunctie in Bon Vie

In het hartje van de woonwijk Parijsch vind je de Proeftuin de Ontmoeting in Bon Vie. Proeftuin de Ontmoeting wil een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Per 1 april 2018 loopt de huidige huurovereenkomst van de ruimtes af.

Zakelijke oplossingen voor uw iPhone, iPad en Mac

Bent u ondernemer en maakt u gebruik van een iPhone, iPad en/of Mac? Dan is het van belang dat al uw apparaten goed functioneren! Zaken als beveiliging, synchronisatie, mobiel zaken doen en werken in de Cloud zijn van belang voor uw bedrijf.

Zakelijke oplossingen voor uw iPhone, iPad en Mac

Bent u zakelijk gebruiker van een iPhone, iPad en/of Mac? Dan is het van belang dat al uw apparaten goed functioneren! Zaken als beveiliging, synchronisatie,  mobiel zaken doen en werken in de Cloud zijn van belang voor uw bedrijf.

Presenteren met Apple's Keynote

Het geven van een presentatie kan een flinke uitdaging vormen. Is de boodschap en het doel van je presentatie helder? Breekt het zweet je uit tijdens het presenteren of zit de techniek je in de weg?

Fietspad aan spoorbrug Culemborg - Houten hard nodig

De Fietsersbond en D66 zijn zaterdag gezamenlijk van Culemborg naar de Uithof gefietst. Dat deden ze om aandacht te vragen voor verbetering van deze fietsroute.

Pagina's