Lezersnieuws

Kijk eens door de bril van een vluchteling!

Vluchtelingen leren kennen door foto's te maken en daar samen over te praten. Dat is de opzet van het 'Foto-ontmoetingsproject'. Door de foto's beleven we de wereld door de bril van een vluchteling en leren wij elkaar beter kennen en begrijpen.  

Het OndernemersLab verhuist

Ruim een jaar geleden startte het OndernemersLab op het terrein van Bouwbedrijf In den Eng aan de Parallelweg West. John in den Eng bood een groep startende ondernemers onderdak om in een leegstaande loods als startende ondernemer te experimenteren.

Professionals pakken uit op de Studie- en Beroepenmarkt

De jaarlijkse Studie- en Beroepenmarkt voor middelbare schoolleerlingen trok afgelopen donderdagavond 23 november veel belangstelling. Leerlingen kwamen massaal met hun ouders naar het KWC in Culemborg om zich te oriënteren op de studie- en beroepskeuze na de middelbare school.

Windvisie is vastgesteld door de Gemeenteraad; en nu?

Coöperatie Vrijstad Energie nodigt u van harte uit voor een informatieavond over dit onderwerp.

Zandtekenaar bij Kerstconcert van Pieter Aafjes 2017

Het kerstconcert van de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes wordt zaterdag 9 december gehouden in de Nederlands Hervormde Grote of Barbarakerk. Vanaf vorig jaar is een nieuwe koers ingezet, zo zal er ieder jaar een speciaal gast optreden zijn.

Lezing Vijf Geheimen van een Geweldige Relatie

Wil jij een betere relatie? Op vrijdag 1 december geeft de Culemborgse relatiecoach Caroline Franssen een lezing over de vijf geheimen van een geweldige relatie.

Koor Sjier Chadasj in Oud-Katholieke kerk

De Eucharistieviering van a.s. zondag 26 november zal worden opgeluisterd met zang van het koor Sjier Chadasj uit Beesd.

Everdingen let op. Grote evenementen voor Fort Honswijk

Everdingen beleeft binnenkort meerdere grote evenementen per jaar. Fort Honswijk wordt door een ambitieuze VVD-wethouder in Houten herontwikkeld. Maar liefst 100.000, en liever nog meer bezoekers per jaar worden verwacht. Dat betekent weekenden met 8000 bezoekers per keer op Honswijk.

Korte Kerstcursus peutermuziek in Culemborg

Op woensdag 13 en 20 december en vrijdag 15 en 22 december geeft Karlijn Scheepers een korte kerstcursus peutermuziek van 2 lessen. Dus als je eens kennis wil maken met Muziek Op Schoot dan is dit je kans!

De groepen om 9.30u zitten op beide dagen al vol.

Persoonlijk begeleiding voor uw iPhone, iPad en/of Mac

Bent u zakelijk en/of particulier gebruiker van een iPhone, iPad en/of Mac? Heeft u vragen over zakelijk gebruik van je devices? Is de opalsg van uw bestanden en foto's een rommeltje en wilt u het beter leren beheersen? Laat u dan op een persoonlijk manier individueel begeleiden.

Pagina's