Lezersnieuws

Secunda viert Nationale Kringloopdag zaterdag 7 oktober 2017

Zaterdag 7 oktober is het feest bij Kringloopwinkel Secunda in Tiel en veel andere kringloopwinkels die zijn aangesloten bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland.

Dagbesteding Kinderboerderij De Heuvel

Prezzent biedt, in samenwerking met Syndion, dagbesteding bij Kinderboerderij De Heuvel. Naast het verzorgen van dieren en het onderhouden van de dierverblijven en het terrein, kunnen mensen met een beperking ook deelnemen aan creatieve activiteiten.

Zangles bij Prezzent

Marieke Immink is gestart met het geven van zangworkshops aan cliënten van Prezzent. De bewoners van de 'Schapebloem', een woonvoorziening voor mensen met een beperking, zijn bijzonder enthousiast over de zanglessen.

Focus 07 MO13-1 in het nieuw gestoken door sponsor Helmond Metalen

De meiden van Focus 07 MO13-1 zijn door hun trouwe sponsor Helmond Metalen dit seizoen in nieuwe tenues gestoken voorzien van het nieuwe bedrijfslogo ! Als klap op de vuurpijl ontvingen alle meiden ook een gepersonaliseerd trainingsjack en een gepersonaliseerde sporttas.

Middeleeuwse Jaarmarkt

HERNEN - Op zondag 1 oktober zal er rondom en in Kasteel Hernen voor het derde achtereenvolgende jaar een middeleeuwse markt plaats vinden in en rondom het kasteel. Ambachtslieden en andere middeleeuwse figuren nemen u mee in de sfeer van de jaarmarkt in de late middeleeuwen.

Klavecimbelconcert in kasteel Ammersoyen

AMMERZODEN - Zaterdag 30 september speelt klavecinist Johan Brouwer een concert in kasteel Ammersoyen. Hij bespeelt dan een kopie van een 17e eeuws Frans klavecimbel, gebouwd door de vermaarde Engelse klavecimbelbouwer David Rubio naar een instrument uit 1681 van Antoine Vaudry.

Lezing Art Deco

In het interbellum, de periode tussen de Eerste Wereldoorlog en de Tweede Wereldoorlog, stond de moderniteit centraal. In moderne dansclubs, waar men met luxe auto's naar toe ging, werd gedanst op de klanken van de swing en jazz.

Workshop Bestanden en mappen

Ben je bekend met de computer, maar heb je nog wat moeite met het beheren van bestanden en mappen? Lukt het importeren en opslaan van bijvoorbeeld foto´s niet goed? In deze workshop worden o.a. deze onderwerpen behandeld.

Cursus Kennismaken met Arabisch

Ben je nieuwsgierig naar of heb je interesse in de Arabische taal? Wil je graag kennismaken met deze prachtige taal op een leuke en interactieve manier? Volg dan de cursus Kennismaken met Arabisch bij de Volksuniversiteit West Betuwe in Culemborg!

Cursus Frans in Culemborg

Frans leren doe je bij de Volksuniversiteit in Culemborg! De lessen worden gegeven op verschillende niveaus en starten op woensdag 4 oktober.

Pagina's