Lokaal lezersnieuws

Ook voor 2018 gouden Schoolkantine Schaal voor KWC!

Het KWC Culemborg heeft ook voor 2018 een gouden Schoolkantine Schaal verdiend van het Voedingscentrum. Hiermee laten wij zien dat de schoolkantine gezond is ingericht.

Kinderboek Culemborger uitgereikt aan hoogleraar Pedagogiek

Ronnie van Veen reikte onlangs het eerste exemplaar van zijn kinderboek 'Ik wil weg uit dit verhaal' uit aan hoogleraar Pedagogiek Micha de Winter. Tijdens deze overhandiging maakte De Winter duidelijk hoe belangrijk verhalen zijn.

Nieuw: iokai shiatsu praktijk in de Betuwe

Maat Shiatsu heeft deze week haar praktijkdeuren geopend aan de Sportveldstraat 59, in Beusichem.

Nieuw: iokai shiatsu praktijk in de Betuwe

Maat Shiatsu heeft deze week haar praktijkdeuren geopend aan de Sportveldstraat 59, in Beusichem.

CDA Culemborg voor behoud van ontmoetingsfunctie in Bon Vie

In het hartje van de woonwijk Parijsch vind je de Proeftuin de Ontmoeting in Bon Vie. Proeftuin de Ontmoeting wil een plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Per 1 april 2018 loopt de huidige huurovereenkomst van de ruimtes af.

Kaartverkoop gestart voor Tussen muren | Voorstelling over Culemborg Vrijstad toen en nu

Tussen muren is een theatervoorstelling over het zoeken van een veilig heenkomen in de 17e eeuw en te zien begin juni op het voorplein van Het Weeshuis. De kaartverkoop is gestart via de website van Stichting Kunstprojecten Culemborg: www.kucu.nl. 

Vier de vakantie in het weeshuismuseum | Leuk en leerzaam voor de hele familie

CULEMBORG | Wie in de voorjaarsvakantie op zoek is naar een unieke beleving, is in het Elisabeth Weeshuis Museum op de juiste plek.

Predicaat dé beste conciërge uitgereikt op 't Praathuis 

Op Valentijnsdag 2018 is het predicaat dé beste conciërge uitgereikt aan Ria Hoenselaar. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op ’t Praathuis is door de kinderburgemeester uit het juryrapport voorgelezen.

Introductiefilmpje Nationaal Congres Basisinkomen

Filmpje! Bestel een ticket op: www.basisinkomenrivierenland.nl

 

 

Duurzame Butik Batik opent showroom in Fair Plaza

4 jaar geleden startte de Culemborgse webwinkel Butik Batik met batik mode- en woonaccessoires uit Indonesië en Afrika. Mooie en authentieke producten met als achtergrond bijzondere verhalen van eerlijke producenten.

Pagina's