Sport lezersnieuws

Rabobank West Betuwe reikt cheques ‘Aandeel in de Betuwe’ uit

Op 19 juni vond in de kantine van voetbalvereniging Vriendenschaar de uitreiking plaats van de cheques ‘Aandeel in de Betuwe’.

 

ECHV wedstrijdnieuws

Op dinsdag 19 juni organiseerde de Eerste Culemborgse Hengelaars Vereniging de vierde wedstrijd van de Avondcompetitie van dit jaar. In totaal hadden zich 19 deelnemers aangemeld voor de loting. Bij vak 1 werden

Slapeloosheid, een probleem? 

De redenen waarom je niet kunt slapen zijn divers. En het kan iedereen overkomen, jong of oud. Het kan tijdelijk zijn of langdurig. 

Nieuwe kledingsponsor voor skaters

De skate-afdeling van Schaat- en Skatevereniging Lek en Linge wordt de komende jaren op kledinggebied gesponsord door Stender Bouw. Dit nog jonge bedrijf richt zich op nieuwbouw, verbouw en renovatie van bouwwerken.

Nieuwe keepersschool in Culemborg van start!

Vanaf het komende voetbalseizoen start op de velden van voetbalvereniging Focus’07 (Culemborg) een nieuwe keepersschool, genaamd Peak Elite Culemborg.

HHO tennistoernooi Geldermalsen

Vanaf 27 augustus wordt op het tennispark van GLTC in Geldermalsen weer het Hooge Hoeve Open tennistoernooi gespeeld, dit keer in een Griekse sfeer.

Sport Balans succesvol op de regio en districtskampioenschappen

Zaterdag 2 juni turnden de meiden van de D1 en D2 hun districtskampioenschap.

Minke Wieringa (Pupil 1 D1) turnde erg goed op vloer, sprong en brug. Helaas moest ze op balk twee vallen incasseren. Uiteindelijk eindigde Minke op een 24ste plaats.

TTV Gispen voor het eerst in kwartfinale beker

CULEMBORG - Het tweede team van tafeltennisvereniging Gispen heeft voor het eerst de kwartfinale van de beker bereikt. Na een knappe zege op VTV 3 (10-6) wacht vrijdag  in Nijkerk een ontmoeting met Rega 3.

Onbekende nachtvlinders in de schijnwerper

Volgende weekend wordt de Nationale NachtvlinderNacht gehouden. Op heel veel plekken in Nederland wordt naar nachtvlinders gekeken, zodat overal in het land mensen kunnen kennismaken met deze dieren. In dit kader organiseert de insectenwerkgroep van de NVWC a.s.

Spinning Marathon School at Sea

Nieck Arendsen (15) uit Beusichem en Melissa van der Stroom (15) uit Culemborg, bereiden zich voor op een wereldreis van 6 maanden. Ze willen in oktober mee met School at Sea. Dit is een ontwikkelprogramma waarbij de kinderen reizen, werken ?n hun HAVO 4 volgen aan boord van een Tall Ship.

Pagina's