Sport lezersnieuws

Nordic Walking wandel- en trainingsgroep

Nieuws over de Nordic Walking wandel- en trainingsgroep Wandel je Fit Culemborg Bijna heeft een nieuwe groep cursisten de basis techniekcursus afgerond. Tijd om een Nordic Walking wandel- en trainingsgroep te gaan starten.

Zomeravondregatta 2018

Dit zeilseizoen start je met de avondregatta!

De wedstrijden worden gevaren op de volgende dagen: Race 1: Donderdag 24?mei Race 2: Donderdag 31?mei Race 3: Donderdag 7?juni Race 4: Donderdag 14?juni Race 5: Donderdag 21?juni Race 6: Vrijdag 22?juni

e.c.h.v. wedstrijdnieuws

Op zondag 15 april organiseerde de Eerste Culemborgse Hengelaars Vereniging haar 2e wedstrijd van de Ochtendcompetitie die in de Paardengracht is gehouden. Er hadden zich 20 deelnemers aangemeld bij de loting.

Leren zeilen op de Lek in Culemborg!

Watersportvereniging De Helling leert kinderen zeilen. De zeilcursus duurt 7 dagdelen in de weekenden tussen mei en september. Kinderen vanaf 8 jaar leren zeilen in een Optimist. Zij krijgen instructie op de Redichemse Waard.

Diesel mooiste hond gemeente Culemborg 2018

Verkiezing van de Mooiste Hond 2018

Diesel mooiste hond gemeente Culemborg 2018

Verkiezing van de Mooiste Hond 2018

Popkoor the Happening presenteert Leef!

Stap hotel De Beleving binnen en herleef de herinneringen. Herinneringen die een metafoor voor het leven vormen. Het leven zoals van ieder van ons, waarin muziek belangrijke gebeurtenissen markeert.

Landelijk succes voor Sport Balans!

In Leek (Groningen) mochten 7 turnsters van Sport Balans Culemborg een NK ticket proberen te bemachtigen.

Heren Shot nog steeds niet uit de zorgen

De heren van Shot hebben in hun een na laatste wedstrijd verzuimd om zichzelf veilig te spelen. Door een 3-1 nederlaag tegen degradant Aspasia uit Koudekerk aan den Rijn hebben de heren nog niet voldoende punten gehaald om definitief de nacompetitie te ontlopen.

Pagina's