Sport lezersnieuws

Van huisvrouwengym tot huldiging kampioenen.

Huisvrouwengym? De kop van het artikel in deze krant over het Culemborgse sportgala, wat het Senioren Collectief vrijdag 17 november organiseerde, moet ik even laten bezinken.

Xandra Velzeboer op podium bij shorttrack in Davos

De zusjes Velzeboer doen het goed in het internationale shorttrack-circuit.

Gevelplaat voor Aikido Dojo Niseikan Culemborg

Tijdens de afgelopen yudansha stage (stage voor dangraadhouders) is aan Maarten Haneveer een gevelplaat uitgereikt door technisch directeur Shoryukai Nederland, Ruud van Ginkel, voor Niseikan Culemborg.

Culemborg goed vertegenwoordigd op Lingebokaal

Met in totaal zeven ploegen was roeivereniging De Helling goed vertegenwoordigd op de Lingebokaal. Deze jaarlijkse roeiwedstrijd op de Linge in Leerdam trekt altijd veel roeiers uit het hele land.

Shot wint in thriller

Na drie verloren wedstrijden op rij waren de verwachtingen bij de Culemborgse volleyballers voor de wedstrijd tegen Servia wat getemperd, ook omdat een paar Shotspelers geblesseerd waren.

Denk en Zet blijft op kop ereklasse

De dammers van Denk en Zet Culemborg hebben ook de 4e wedstrijd in de ereklasse in winst omgezet. In Amstelveen werd het tegen 020 8-12. De zege had groter moeten uitvallen, maar enkele Culemborgers scoorden een tegenvallende remise. Leidt nu samen met het Schiedamse Van Stigt Thans.

Denk en Zet 2 kansloos tegen DUO 2

Denk en Zet 2 was in Doetinchem kansloos tegen DUO 2. Tegenover de overwinning van Henk Stoop stonden liefst vier nederlagen. De partijen van Ed Kok, Henk Ruesink, Simon Harmsma, Jan Riesthuis en Ebbo de Jong eindigden allen in remise.

Sloeproeiers van de Helling overtuigend aanwezig in Muiden

Sloeproeiers van de Helling overtuigend aanwezig in Muiden

Senioren Collectief Culemborg organiseert Het Culemborgs Sportgala

Vrijdagmiddag 17 november a.s. organiseert Senioren Collectief Culemborg het tweede, jaarlijkse samenzijn voor de Culemborger van 65 jaar en ouder. Na het succes van de eerste editie in de Gelderlandfabriek waarbij zo'n 240 mensen aanwezig waren, is er dit jaar gekozen voor een grotere opzet.

WALKING FOOTBALL BIJ VRIENDENSCHAAR

Het is de bedoeling om dit op de vrijdagochtend te organiseren waarbij naast het voetbal ook de onderlinge contacten en gezelligheid (praatje/kop koffie etc.) centraal staan.

Pagina's