Zakelijk lezersnieuws

Drukbezochte ledenavond Rabobank West Betuwe met gastspreker Helga van Leur

Maandag 20 november jl. organiseerde Rabobank West Betuwe haar jaarlijkse ledenavond. Ruim 500 leden waren naar de Schouwburg & Theater Agnietenhof in Tiel gekomen, waar ze werden geïnformeerd over de ontwikkelingen van de bank en haar maatschappelijke rol.

Gratis hulp bij gezinsconflicten

De Minstroom biedt sinds augustus vanuit het gezondheidscentrum aan de Godfried Bomansstraat 2, gezinstherapie aan. Gezinstherapie is een manier van hulpverlenen waarbij het hele gezin betrokken wordt. Het doel van gezinstherapie is om conflicten die in een gezin aanwezig zijn, op te lossen.

Weth. Wiendels (Gelderm.) vervuld gastrol promofilmpje 'Is uw hond ook goed verlicht in het donker!

Betuwe e.o/Geldermalsen: Woensdagavond 29 november 2017 om 17.30 uur zal er een kleine filmploeg en een delegatie van honden met eigenaren neerstrijken op het terrein van Hotel/Restaurant De Os & Het Paard te Deil (Deilsedijk 73-75) vanwege het opnemen van een promotiefilmpje voor de onderne

persbericht videoproductie

Betaalbare oplossing videoproductie webshops gelanceerd

persbericht videoproductie

Betaalbare oplossing videoproductie webshops gelanceerd

13 november MKB Event 'Kennis' Rabobank West Betuwe

Op maandag 13 november organiseren wij ons MKB Event 'Kennis'. Tijdens het event kunt u kennismaken met de medewerkers van het MKB-team, delen we graag kennis met u en kunt u uw kennis delen met andere ondernemers.

Nieuwe directeur Private Banking & Particulieren Rabobank West Betuwe

Per 1 november a.s. start Ans Looije-Verhoef als de nieuwe directeur Private Banking & Particulieren bij Rabobank West Betuwe. Samen met Hans van Zuijdam vormt zij de directie van Rabobank West Betuwe.

Succesvolle onderneemster Charlottes Freubelhoekje lanceert verkooppunt bij Van De Bovenste Plank!

Betuwe e.o/Tiel: Zaterdag 28 oktober 2017 om 11.00 uur heeft de succesvolle onderneemster achter Charlottes Freubelhoekje een nieuw verkooppunt gelanceerd in de winkel shop-in-shop 'Van de bovenste plank' (Plein 16c - 4001 LJ) te Tiel! Wethouder Ben Brink (o.a.

Dag van de vrouwelijke overgang

Opvliegers, huilbuien, wisselende stemming, slecht slapen, gewrichtspijn. Herken je dit? Dan kan het zijn dat jouw overgang in gang is gezet. De overgang van vruchtbare vrouw naar wijze vrouw.

Maar wat is de overgang nou eigenlijk precies?

Weth. Brink (Tiel) geeft startsein bij Van de bovenste plank ivm samenwerking creatieve zzp'ers!

Betuwe e.o/Tiel: Zaterdag 28 oktober 2017 zal wethouder Ben Brink (o.a.

Pagina's