Zakelijk lezersnieuws

solex rijden eiland van maurik bestaat 10 jaar

Op 1 maart 2018 is het alweer 10 jaar geleden dat Peter en Maartje Snijders zijn gestart met Solexverhuur vanaf het Eiland van Maurik. In eerste instantie onder de naam ‘Toertocht Betuwe’, maar inmiddels meer bekend onder de nieuwe naam ‘Solex Betuwe’.

Zakelijke oplossingen voor uw iPhone, iPad en Mac

Bent u ondernemer en maakt u gebruik van een iPhone, iPad en/of Mac? Dan is het van belang dat al uw apparaten goed functioneren! Zaken als beveiliging, synchronisatie, mobiel zaken doen en werken in de Cloud zijn van belang voor uw bedrijf.

Zakelijke oplossingen voor uw iPhone, iPad en Mac

Bent u zakelijk gebruiker van een iPhone, iPad en/of Mac? Dan is het van belang dat al uw apparaten goed functioneren! Zaken als beveiliging, synchronisatie,  mobiel zaken doen en werken in de Cloud zijn van belang voor uw bedrijf.

Presenteren met Apple's Keynote

Het geven van een presentatie kan een flinke uitdaging vormen. Is de boodschap en het doel van je presentatie helder? Breekt het zweet je uit tijdens het presenteren of zit de techniek je in de weg?

Dierenkliniek Parijsch leert baasjes het gebit van hun hond of kat te verzorgen

Bij Dierenkliniek Parijsch bent u de hele maand februari van harte welkom voor een gratis gebitscontrole van uw hond, kat of konijn. Maakt u dan wel even een afspraak? Telefoon: 0345–535342.

Mura Zorgadvies de nieuwe naam voor Stichting OOGG

PERSBERICHT

Dodewaard, 25 januari 2018

Mura Zorgadvies de nieuwe naam voor Stichting OOGG

Gesubsidieerd Ontwikkeladvies voor 45 plussers

Ontwikkeladvies 45-plussers: nadenken over de toekomst van jouw baan?

Joris Nelissen geeft stokje over aan Hans van Zuijdam

Joris Nelissen, nu nog voorzitter van VNO-NCW Rivierenland, draagt de hamer 17 januari over aan Hans van Zuijdam. Onder Nelissens voorzitterschap heeft de vereniging een forse groei doorgemaakt.

Prijswinnaars bij Lydia's Hairfashion

Alle klanten die in december een bezoek brachten aan Lydia's Hairfashion in Culemborg speelden met een lootje mee voor mooie prijzen.

Pagina's