• Jazzalike Bigband

Concert bigband Jazzalike op Werk aan het Spoel

CULEMBORG Op zondag 17 september geeft de bigband Jazzalike om 14.30 uur onder het motto 'Let the good times roll!' een concert in het Amfitheater van Werk aan het Spoel in Culemborg. De toegang is gratis. Speciaal voor dit concert wordt de bigband versterkt met solisten uit popkoor The Happening. De bigband verzorgde met het popkoor begin dit jaar twee succesvolle concerten in de Gelderlandfabriek.

Jazzalike is dé bigband van Utrecht en omstreken. Hippe grooves, intieme ballads en spetterende swing, met een breed en gevarieerd repertoire kan deze semi-professionele Bigband op elk podium uit de voeten. Zo verzorgden zij al talloze concerten in de regio Utrecht maar ook ver daarbuiten.

Jazzalike heeft een klassieke bigband-samenstelling: de blazerssectie bestaat uit 4 saxofoons, 4 trompetten en 4 trombones en de band is aangevuld met piano, drums bas en gitaar. Het geheel staat onder enthousiaste leiding van dirigent Marc van den Bosch, die er met allerlei muzikale ingrediënten een waar muzikaal feestje van maakt. Meer informatie over de bigband is te vinden op www.jazzalike.nl

Alsof een 17-koppige band nog niet genoeg is, deelt Jazzalike Bigband graag het podium met andere muzikanten. Een greep uit eerdere gastsolisten Deborah J. Carter (zang), Sjoerd Dijkhuizen (saxofoon), Robert Curiel (drums), Carl Schultze (vibrafoon), Ad Colen (saxofoon) enBert Lochs (trompet). Ook speelde de band samen met close harmony koor Dekoor en werd met popkoor The Happening twee nieuwsjaarconcerten gegeven.