• Sage Femme

    Sage Femme

De Fransche School weekoverzicht

Vr 15/ Za 16 20.00 uur Film 12+ 101min €9,00 *

Girls Night Out

In de gewaagde komedie Girls Night Out komen vijf studievriendinnen (Scarlett Johansson Kate McKinno, Ilana Glazer, Jillian Bell en Zoë Kravit)z na tien jaar weer samen voor een wild vrijgezellenfeest in Miami. Het feest eindigt abrupt wanneer ze per ongeluk een mannelijke stripper om het leven brengen. De vriendinnen raken in paniek en proberen op hilarische manieren hun sporen uit te wissen.

Ladiesnight: vooraf koffie met een bonbon en na afloop een glaasje prosecco.

Wo 13/ Do 14 20.00 uur Film 9+ 105 min €9,00*

Sprakeloos

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman komt overhoop te liggen wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. De eerst zo flamboyante en levendige vrouw verliest haar spraakvermogen. Jan worstelt in deze moeilijke periode met de deadline van zijn nieuwe roman. De confrontatie die hij moet aangaan met zijn moeder dwingt hem om alles in twijfel te trekken, ook zijn literaire prioriteiten. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Lanoye.

Zo 17/ Wo 20 20.00 uur Film AL 117 min €9,00*

Sage Femme

Claire heeft als vroedvrouw haar hele leven gewijd aan anderen. Naast de onzekerheid over haar werk wordt haar leven nog meer overhoop gehaald door de plotselinge terugkeer van Béatrice, de voormalige maîtresse van Claire's overleden vader. Béatrice is haar tegenpool; luid, kleurrijk en egocentrisch. De vrouwen hebben elkaar decennia lang niet gezien. Claire vraagt zich dan ook af waarom Beatrice na jaren van afwezigheid nu weer in haar leven opduikt.

* CJP- en MBO pas € 1,00 korting op theater en film, Vriendenpas € 2,50 korting op film, kortingen gelden niet voor jeugdfilms. 65+ € 1,00 korting op theater.