Vriendenschaar verliest bij koploper

CULEMBORG CVV Vriendenschaar heeft niet voor een stunt kunnen zorgen in de derde klasse. Met in het achterhoofd dat er misschien nog een periodetitel gehaald kon worden gingen de Culemborgers op bezoek bij de tot nu toe nog ongeslagen koploper SCH'44 uit Harmelen. Ondanks een prima eerste helft verloor Vriendenschaar afgetekend met 3 - 0.

Het seizoen verloopt tot nu toe goed voor Vriendenschaar. Het elftal van Harry Buur draait probleemloos mee om een plaats bij de bovenste plekken in de competitie en bovendien laten de Culemborgers uitstekend voetbal zien. In Harmelen kon Vriendenschaar echter niet verrassen. SCH'44 - dat eigenlijk een maatje te groot is voor de andere ploegen in de competitie - liep na rust uit naar een 3 - 0 eindstand. Voor rust kreeg Vriendenschaar nog goede kansen via aanvallers Wesley Hazenberg en Boaz Souhuwat, maar die kansen leverden de Culemborgers niets op.

Door de nederlaag is Vriendenschaar weer gedaald naar de vierde plaats. Komend weekend moet Vriendenschaar op bezoek bij VVZA uit Amersfoort, dat negende staat. Eerder dit seizoen won Vriendenschaar in eigen huis nog met 2 - 0 van VVZA.