• Emte Culemborg
  • Emte Culemborg
  • Emte Culemborg

EMTÉ Culemborg volledig vernieuwd

CULEMBORG Ondanks de stormachtige weersomstandigheden was er woensdagmorgen nog flink wat belangstelling voor de opening van de volledig vernieuwde EMTÉ aan de Vianensestraat in Culemborg. Nadat supermarktmanager Conny van Meerten en operationeel manager Frans Houben op de rode knop hadden gedrukt gingen de deuren open en kon de nieuwe winkel worden bewonderd.

De EMTÉ is ingericht volgens de zogenaamde 3.0-formule. Deze staat helemaal in het teken van inspiratie en beleving rondom goed en lekker eten. De veranderingen zijn dermate groot dat gesproken kan worden van een volledig nieuwe supermarkt. Een moderne winkel waarbij de inrichting is aangepast om het winkelplezier voor de klant te vergroten. Supermarktmanager Conny van Meerten is trots op het resultaat. ,,Ik ben blij dat we weer open zijn voor onze grote groep trouwe klanten. We gaan iedereen verrassen met heel veel mooie versproducten. En zoals Culemborg van ons gewend is gebeurt dat altijd met een lach."

Als lekkerste supermarkt van Nederland biedt EMTÉ een uitgebreid assortiment aan heerlijke versproducten, waarvan een groot deel nog in de winkel zelf bereid wordt. Zo worden er verse maaltijd-, lunch-, rauwkost- en fruitsalades gemaakt. Er zijn huisgemaakte pizza's en er is een uitgebreid assortiment kaas, tapas en droge worsten. Bovendien worden er verse noten gebrand.

Scherpe weekfolder

In de bedieningsafdeling werkt een vakslager en worden wisselende specialiteiten en verse maaltijden aangeboden. De bakkerij is een fraaie blikvanger in de supermarkt geworden. Diverse soorten kleinbrood gaan vanaf het deegstukje eerst in de rijskast om daarna door de dag heen te worden gebakken. Aan het assortiment is een prachtige lijn ambachtelijk brood toegevoegd. Klanten snijden dit brood zelf in de gewenste dikte. Op en top vers.

Een scherpe weekfolder en honderden producten die in prijs zijn verlaagd zorgen ervoor dat de klant de wekelijkse boodschappen extra voordelig kan blijven doen.

EMTÉ is alle dagen van de week geopend.

Info: www.opening.emte.nl en www.emte.nl