• neeltje van triest

Meer bedrijven naar UniePlaza

Advertorial

CULEMBORG Elke automobilist die op de Provinciale weg langs de wijk EVA-Lanxmeer in Culemborg rijdt, kent het pand van vakbond de Unie. Een eyecatcher in een groene omgeving. Maar menig Culemborger komt niet verder dan dit stuk herkenning. Daar wil Ernest Hoen als nieuwe eigenaar van congres-en vergaderlocatie UniePlaza verandering in brengen.

Ernest Hoen: ,,Het gebouw is 15 jaar gelden  neergezet als hoofdkantoor voor  vakbond De Unie, met een eigen congres- en vergadercentrum. Ik heb deze bedrijfsactiviteiten in maart van hen overgenomen en uitgebreid met flexplekken en spreekkamers.  Het gebouw is prachtig van architectuur, duurzaam gebouwd en kent vele doordachte details.  De onderliggende parkeergarage, de entree op de eerste verdieping en de alom aanwezig lichtinval maken dat het een fijne plek is om te werken en te ontmoeten. Wij willen daar op een praktische en uitnodigende wijze gestalte aan gaan geven en Culemborg en omgeving volop gaan betrekken bij onze activiteiten.''UniePlaza biedt meerdere sfeervolle flex-, spreek- en vergaderruimten die voor een uur, maar ook voor langere tijd te huur zijn.  Alle werkplekken zijn ingericht op doelmatig gebruik op tijden dat het de huurder uitkomt. Coaching, mediation, besprekingen, interviews, trainingen, vergaderingen en grotere bijeenkomsten, alles is mogelijk en maatwerk is de norm. UniePlaza biedt ruimte in de grote congreszaal aan maximaal 220 personen. Ook deze zaal is multifunctioneel te gebruiken.  Een mooi bedrijfsrestaurant biedt volop mogelijkheden voor catering.Hoen hoopt binnen afzienbare tijd onderdak te bieden aan een vaste groep zakelijke gebruikers.  De ervaring elders leert dat zo een netwerk ontstaat van allerlei verschillende disciplines, waardoor de deelnemers gebruik maken van elkaars expertise.Hoen:,, We ontvangen regelmatig bedrijven of verenigingen die hier een landelijk evenement organiseren. Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding maar zeker ook de gunstige ligging aan het station en in het midden van Nederland, zijn doorslaggevend voor deze partijen. Daarnaast zijn we blij dat het hoofdkantoor van Fair Trade Original ook in dit gebouw is gevestigd. We bieden volop producten uit hun assortiment aan in onze catering. We zijn ook bezig met een Green Key certificering, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de zakelijke markt. Verantwoord te ondernemen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit.'' Volgens Hoen maken het totaalconcept, de persoonlijke benadering en de geografische ligging van UniePlaza een uitstekende gelegenheid om te ontmoetenDe nieuwe eigenaar besloot enige tijd geleden het roer om te gooien en als duurzaam ondernemer in zijn eigen woonplaats aan de slag te gaan. Tot op heden heeft hij daar nog geen minuut spijt van gehad. Zijn gestaag uitbreidende klantenkring geeft hem veel voldoening. Zijn wens is de stad nog meer te betrekken bij het prachtige gebouw van De Unie. Als kennismaking biedt hij de flexruimtes in de maand september en oktober gratis aan, ook de spreekkamers kunnen eenmalig gratis worden geboekt.

a[Unieplaza, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg. Telefoon 085 -065 7282 of www.unieplaza.nl. De receptie is van 8.30 tot 17.00 uur open.