Meubelen op maat gemaakt

Advertorial

CULEMBORG Ruim vijfentwintig jaar geleden begon Mega Design Meubelen als meubelmakerij in Culemborg. Sinds een half jaar is de werkplaats uitgebreid met een ruime showroom en kunnen naast zakelijke klanten nu ook particuliere klanten optimaal worden bediend.

Het Culemborgse familiebedrijf is in 1990 opgestart door de vader en oom van Enes Dingil. Twee jaar geleden betrok de familie het pand aan de Industrieweg en sinds die tijd werkt Enes mee in het bedrijf. In de toekomst zal hij het bedrijf overnemen en voortzetten. Mega Design Meubelen ontwerpt en maakt alle meubelen zelf. Er is een standaard eigen collectie die tentoon gesteld wordt in de showroom. Alle meubelen uit deze collectie kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant. ,,Alles is mogelijk. We kunnen alle maten aanpassen, maar ook kleuren en materialen. Een combinatie van verschillende kleuren of stoffen is bij ons ook mogelijk", aldus Enes.

EIGEN PRODUCTIE Het hele proces vindt plaats in de werkplaats in Culemborg. Van het vormen van het houten skelet van een bank, eetkamer stoel of fauteuil tot het snijden en stikken van de stof en het stofferen van het meubel. Ook voor het herstofferen van diverse zitmeubelen kan men bij Mega Design Meubelen terecht. Enes vertelt: ,,We doen alles zelf. Voor elk onderdeel van het proces hebben we een ruimte in de werkplaats ingericht. Alle materialen en gereedschappen zijn aanwezig en iedereen heeft zijn eigen specialiteit."

NEDERLANDSE MATERIALEN Alle meubelen worden gemaakt van Nederlandse materialen. De skeletten worden gemaakt van Nederlands hardhout en ook de stoffen die gebruikt worden, komen niet uit het buitenland.  Het polyether (koudschuim) komt tevens uit Nederland en de hardheid hiervan kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Doordat er gebruik wordt gemaakt van uitsluitend Nederlandse materialen is de levertijd van Mega Design Meubelen in de meeste gevallen slechts vier tot vijf weken. In sommige gevallen kan er zelfs al binnen één week worden geleverd. Enes vertelt: ,,We maken gebruik van hardhout we onze klanten goede kwaliteit kunnen leveren. Een hardhouten skelet vormt een stevige basis voor alle zitmeubelen. Omdat we onze klanten goede kwaliteit willen bieden, richten we ons vooral op het midden segment."

Klanten uit de wijde omeving weten de meubelmakerij in Culemborg al jaren te vinden. Verspreid door het hele land worden meubelen van Mega Design Meubelen verkocht in allerlei meubelzaken. Met de recente aangebouwde showroom trekt de Culemborgse meubelmakerij ook steeds meer particulieren uit de nabije omgeving aan. De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur, op zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en op zondag op afspraak.

i[ Mega Design Meubelen

Industrieweg 23, Culemborg

Info@megadesignmeubelen.nl

Telnr: 0345-504252

w[

megadesignmeubelen.nl