Mutters Makelaardij breidt uit naar Culemborg

Advertorial

CULEMBORG Elf jaar na oprichting opent Mutters Makelaardij eind februari 2016, naast Vianen, Heukelum en Leerdam een vierde vestiging in Culemborg. Het team met drie register makelaars/taxateurs en twee ondersteunende medewerkers heeft in de crisistijd niet stil gezeten. Ambitieus en eigenwijs zijn sleutelwoorden. Mutters Makelaardij heeft het aangedurfd te investeren in extra dienstverlening. Daardoor is het bedrijf in een teruglopende markt ieder jaar gegroeid. Reden te meer om de grenzen te verleggen en ook vanuit een nieuw kantoor in Culemborg te gaan werken. De slogan van Mutters Makelaardij is: 'Waarborg tot betrokkenheid'. Het team is er van overtuigd dat betrokkenheid en persoonlijke aandacht de sleutel voor het succes zijn.

Rob Mutters: ,,Wij hebben met ons team veel lokale en regionale expertise in huis. We kennen de markt, het gebied, veel bewoners en luisteren goed naar de wensen van onze opdrachtgevers. Wij nemen voor elke opdracht uitgebreid de tijd. De cliënt wordt van A tot Z in het proces betrokken."

Wessel van Vuuren: ,,Het vaste team wordt aangevuld met ervaren freelancers. Zo werken we samen met een gespecialiseerde fotograaf, een tekenbureau voor de plattegronden en een filmbedrijf om de presentatie van zowel het huis als de omgeving optimaal te maken. Belangrijk aspect voor gegarandeerde betrokkenheid is dat Mutters Makelaardij heeft gekozen voor een bijzondere samenwerkingsvorm waarbij het zelfstandig ondernemerschap van de teamleden goed tot zijn recht komt. Dit leidt tot extra inzet en tevreden cliënten." Ook bouwkundige vraagstukken en hypotheekadvies kunnen wij intern oppakken.

Sylvia van Santvoort: ,,Persoonlijke aandacht begint al voor de eerste bezichtiging. We gaan eerst met de potentiële koper om tafel om alle woonwensen in kaart te brengen. Vervolgens bezichtigen we de woning met de potentiele kopers. Natuurlijk is er ook ruimte om de woning zelf rustig te bekijken. Ten slotte bespreken we de eerste indrukken aan de keukentafel. Zo kunnen we een inschatting maken of het huis voldoet aan de verwachtingen."

Wessel van Vuuren: ,,Mensen, het draait om mensen. Een huis maakt een groot en belangrijk deel uit van je leven. Daar wil je gelukkig zijn. Wij komen in contact met mensen als ze op het punt staan één van de belangrijkste beslissingen in hun leven te nemen; het kopen of verkopen van een huis. Wij willen de cliënt hier zo goed als mogelijk in ondersteunen. Dat is onze passie."

Voor Wessel van Vuuren is het een extra uitdaging om "door te pakken" in het gebied waar hij is geboren en opgegroeid. Met zijn passie voor het vak, ervaring en doorzettingsvermogen wist hij in betrekkelijk korte tijd Mutters Makelaardij verder op de kaart te zetten. Een vestiging in zijn geboorteplaats Culemborg is hier het logische gevolg van.

De Culemborgse vestiging opent eind februari in de Zandstraat 36 A. (tel 03450- 779720).