Bloesemtocht Lions

25-03-2018, 12:30 | Lezersnieuws | Roeland Geertzen

Datum:

dinsdag 17 april 2018, 17:00 tot 20:00

Locatie:

Culemborg
Culemborg

LIONS BLOESEMTOCHT

Ieder jaar weer wordt de Betuwe in bloei gezet door de overdadige bloesem van de fruitbomen. Eerst de kersen en de pruimen, dan de peren en tot slot kleuren de appelbloesems de Betuwe wit. In deze periode trekken veel bezoekers wandelend, fietsend en gemotoriseerd over wegen en dijken en genieten van wat de natuur ons in het vroege voorjaar biedt. Toch zijn er mensen die hier niet aan kunnen deelnemen: geen vervoer, ziek of slecht ter been. Voor deze mensen organiseert de Lionsclub Culemborg al decennia de LIONS BLOESEMTOCHT. Ieder jaar gaan de derde dinsdag van april bewoners van de Culemborgse verzorgingshuizen, wooncomplexen de Driestad, Bon Vie, Belle Vie en anderen uit de stad met ons op stap. Anderhalf uur toeren we in de omgeving van Culemborg, Buren en Geldermalsen en genieten van de bloesem. De tocht wordt afgesloten met een kopje koffie en gebakje.

Veel vrijwilligers vervoeren de gasten. Voor rolstoelgasten zijn er busjes die door Taxi Voet, het Rode Kruis en Stichting Samen Verder beschikbaar gesteld worden. U wordt na 17.00 uur opgehaald en u bent tussen 20.00 en 20.30 uur weer thuis.

Lijkt het u ook wat om een keer mee te gaan? Er zijn geen kosten aan verbonden. Meld u aan voor 1 april per e mail bloesemtochtculemborg@gmail.com

Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.