• auteur Mirella Eickhof

    L. de Haan
  • cover boek Meten of zweten met auteur als vrouwe Justitia

    J. Postma
  • achterflap boek Meten of zweten

    J. Postma

Boekpresentatie Meten of zweten

08-06-2018, 16:33 | Lezersnieuws | Mirella Eickhof

Datum:

donderdag 14 juni 2018, 15:00 tot 17:30

Locatie:

Pothuizerweg 19C
Schalkwijk
Culemborg

Boek ?Meten of zweten? toont dat benutten van de juiste talenten op de juiste plek altijd loont

?Talent: meten voor mister Right, zweten bij mister Wrong?

Het meten van talenten blijft een boeiend samenspel voor zowel de kandidaat als de degene die de test afneemt. Het doel is voor beiden hetzelfde: het volledig benutten van talenten door de juiste kandidaat aan de juiste functie koppelen om succes voor medewerker en bedrijf te scheppen. Aan de hand van adviezen, persoonlijke vragen en praktijkvoorbeelden toont ?Meten of zweten? hoe dit proces soepel en doelgericht kan verlopen.

?Meten of zweten? neemt de lezer mee in de wereld van het inventariseren van kennis, van vaardigheden van mensen en talentontwikkeling en inspireert talenten en motivatie ten volle te benutten. Het boek richt zich op de CEO, directeur, hoofd HR, hoger leidinggevende of ondernemer en (eind)beslisser. Het eerste gedeelte van het boek bestaat uit tien hoofdstukken met thema?s als talentontwikkeling, motivatie, de rol van feedback, zelfreflectie, pijnpunten, uitdagingen, doelen stellen en het behalen van resultaten. Het tweede gedeelte bestaat uit interviews met diverse ondernemers, topsporters en CEO?s waaronder de topman van SPIE. Centraal staan hier persoonlijke ontwikkeling, succes, motivatie en talent.

Mirella Eickhof ?Houden van is denken aan en zorgen voor?, is de lijfspreuk van Mirella Eickhof, talentmanager en assessor met ruim twintig jaar ervaring. Het is haar persoonlijke missie anderen bewust te maken van hun talenten en drijfveren om het beste uit zichzelf, uit hun werkomgeving en uit de organisatie als geheel te halen. Zij is business partner bij Way2Talent, het enige bedrijf in Nederland die andere professionals en organisaties mag opleiden en certificeren om de Wave?-testmethode toe te passen. Als ?jobtimist? leeft zij wat zij adviseert.

Boekpresentatie Op donderdag 14 juni van 15.00 tot 17.30 uur is er een boekpresentatie van "Meten of zweten" met diverse sprekers waaronder Rita Verdonk en CEO Jan Tournois van Pilz (Vianen) in Studio 19C in Schalkwijk. Deze bijeenkomst is voor genodigden.