• Flyer cd presetatie Eddy Gee

    Peter Apers

Culemborgse zanger Eddy Gee presenteert nieuwe CD

29-03-2016, 19:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 9 april 2016, 20:00 tot 23:59

Locatie:

Culemborg

Op zaterdag 9 april aanstaande presenteert de Culemborgse singer/songwriter Eddy Gee zijn nieuwe EP "A Happy Man" in Danscentrum Van Hattem te Culemborg. Naast optredens van Eddy zelf, zal deze releaseparty worden opgesierd met optredens van Shirley Ann, Alicia Geerlings en de uit Duitsland afkomstige countryzanger Bronko.

Eddy Gee is al vele jaren een graag geziene gast in de Nederlandse Country-scene, maar heeft in de afgelopen jaren ook zijn vleugels uitgeslagen naar het buitenland. In 2013 won Eddy in de categorie "Song of the year" een DCMA award voor zijn lied "I need you" en in datzelfde jaar won hij de 3e prijs bij de Country Music Euromasters. In 2015 volgde nog een 3e prijs als beste soloartiest bij de Country Music Awards in Westernstadt Pullman City (D) en begin dit jaar werd "I Need You" door de Akadamia Music Awards in Nashville verkozen tot beste Country Rocksong voor de maand februari.

Toch zijn het niet alleen de vele prijzen die Eddy in de afgelopen jaren steeds meer succesvolle optredens hebben opgeleverd, Eddy's zelfgeschreven songs en sympathieke uitstraling worden momenteel met name in Duitsland bijzonder gewaardeerd.

Naast de eerdergenoemde artiesten kunnen de bezoekers van de CD-presentatie een bijzonder optreden verwachten van de Duitse dansgroep Thunder Boots. Op muziek van Eddy's lied "I Need You" schreef "Thunder" Gomes een speciale choreografie die bij dit optreden zal worden uitgevoerd.

Danscentrum Van Hattem is gevestigd op de Sportlaan 5 in Culemborg. De toegang is gratis en de aanvang is op 20:00 uur. Iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie kijk op www.eddygee.nl.