• Vera, 16 maanden, gebaart Varken

    Iris van Meer

Cursus babygebaren

14-09-2018, 18:38 | Lezersnieuws | Iris van Meer

Datum:

dinsdag 2 oktober 2018, 20:00 tot 21:30

Locatie:

Godfried Bomansstraat 2
MENSENKIND
Culemborg

Babygebaren is een leuke, eenvoudige en speelse manier om (eerder) met je baby of kindje te communiceren. Door zelf gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal te gebruiken ter ondersteuning van de gesproken taal, kan je kindje eerder begrijpen wat je zegt en eerder zelf communiceren. Hierdoor kun je eerder begrijpen wat je baby van je wil, wat handig is om frustraties weg te nemen. Het is bovendien fascinerend om te zien wat er in die kleine hoofdjes omgaat! Ook bij oudere kindjes is het gebruik van gebaren heel leuk: bij het voorlezen, bij liedjes zingen, over grote afstand, in lawaaiige ruimtes of door het raam op school of bij de zwemles. Voor (de brusjes van) kindjes met een (taal- of spraak-) beperking uitdaging is het gebruik van gebaren ook heel geschikt.

Cursus Wil je zelf babygebaren leren? Dat kan in een workshop of een cursus. In de cursus leer je het hoe, wat, waar en waarom van babygebaren voor jouw gezins- of werksituatie en leer je 75-100 gebaren. Er is veel ruimte om te oefenen en vragen te stellen.

De eerstvolgende babygebarencursus vindt plaats bij Mensenkind te Culemborg. Je kunt gratis parkeren en de trein stopt bijna voor de deur. Op basis van je tevredenheid en je budget, bepaal je aan het eind van de cursus zelf wat je wilt en kunt betalen. Mensen vinden dit soms lastig, daarom geef ik een richtprijs van tussen de ?25 en ?75 per persoon voor de cursus.

Wanneer: 2, 16 en 30 oktober van 20.00 ? 21.30 Waar: Mensenkind, Godfried Bohmansstraat 2, Culemborg. Minimaal 4, maximaal 10 personen. Vooraf opgeven noodzakelijk: iris@eenmooigebaar.nl Kosten: waardebepaling achteraf.