• Babymasage, een moment van rust voor ouder en kind.

    FysiovdBerge
  • Babymassage kan verlichting bieden bij darmkrampjes

    FysiovdBerge

Cursus babymassage bij FysiovdBerge

12-06-2018, 15:19 | Lezersnieuws | Marian van den Berge

Datum:

maandag 25 juni 2018, 09:00 tot 10:00

Locatie:

Zandstraat 78
FysiovdBerge
Culemborg

Babymassage is een mooi middel om contact te krijgen met je baby: de band versterkt hierdoor. Een moment van rust en volledige aandacht voor elkaar. Het stimuleert de ontwikkeling van je baby: zowel op lichamelijk vlak als emotioneel, cognitief en sociaal. Een babymassage stimuleert alle zintuigen. Daarnaast kan een massage verlichting bieden bij darmkrampjes. Het kan je baby rust geven wanneer hij of zij veel huilt.

In drie bijeenkomsten van een uur leer je hoe je je baby kunt masseren. Gedurende de lessen komt alles aan bod: borst, buik, armen, handen, benen, voeten, gezicht, rug, heupen en billen. Je leert diverse technieken en handgrepen: lengte-, dwarse- en diagonale strijkingen. Bovendien wordt er ook gelet op je eigen houding tijdens de massage. Dat is een bijkomend voordeel van een cursus volgen in een fysiotherapiepraktijk!

In de Brochure CURSUS BABYMASSAGE kun je allerlei informatie vinden. 25 Juni start er een nieuwe cursus. Wil je meedoen? Neem dan z.s.m. contact op met FysiovdBerge via het contactformulier op www.FysiovdBerge.nl of bel: 0345 ? 510015.