• dagworkshops beeldhouwen in steen

    Anneke Wessels
  • Atelier Anneke Wessels - beeldhouwen in steen

    Anneke Wessels

Dagworkshops Beeldhouwen in steen

12-10-2017, 11:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 29 oktober 2017, 10:00 tot 17:00

Locatie:

Goilberdingerdijk 40a, Culemborg
Atelier Anneke Wessels, Fort Werk aan het Spoel, Goilberdingerdijk 40a, Culemborg
Culemborg

Dagworkshops Beeldhouwen in steen

Op 29 oktober start Atelier Anneke Wessels op fort Werk aan het Spoel in Culemborg met een nieuw seizoen maandelijkse dagworkshops Beeldhouwen in steen.

De dagworkshops worden gegeven op:

29-10 / 19-11 / 17-12 / 21-1 / 18-2 / 18-3 / 15-4 en 13-5, alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Meedoen is al mogelijk van 1 dagje komen proeven aan het beeldhouwen tot maandelijkse deelname waardoor deelnemers er een cursus van kunnen maken met 1 dag les in de maand. Deelnemers kunnen zelf bepalen aan hoeveel dagen zij willen meedoen, per dag is er een maximum van 8 deelnemers.

1-daagse deelname:

Bij 1-daagse deelname maken de deelnemers zonder beeldhouwervaring een leuk klein werkje in speksteen, dat zij aan het eind van de dag gepolijst en al mee naar huis kunnen nemen.

Gevorderden kunnen ook 1 dag deelnemen en eventueel een beeld in wording waarbij zij graag advies krijgen meebrengen naar de workshop.

Meerdaagse deelname:

Bij meerdaagse deelname wordt er dieper op alle aspecten van het beeldhouwen in steen ingegaan en kan er in diverse steensoorten zoals serpentijn, kalksteen, albast hardsteen gewerkt worden, deze steensoorten zijn voorradig in het atelier.

De workshops worden in de winter binnen in het aangenaam verwarmd atelier gegeven, in het voorjaar kan er bij mooi warm weer ook buiten op het plein voor het atelier gebeeldhouwd worden onder het genot van een prachtig uitzicht op de Lek en de uiterwaarden.

Met 27 jaar ervaring als steenbeeldhouwer begeleidt Anneke Wessels alle deelnemers persoonlijk, iedere deelnemer werkt op zijn of haar eigen niveau.

Locatie: Atelier Anneke Wessels, fort Werk aan het Spoel, Bomvrij Gebouw Noord, Goilberdingerdijk 40a, Culemborg

Email: info@annekewessels.nl

Tel. 06 49 860 575

Websites:

www.annekewessels.nl

www.facebook.com/AtelierAnnekeWessels