Eten vanuit je roots. Grote oogstmarkt in het kader van 10 jaar stadsboerderij Caetshage

18-09-2017, 08:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 7 oktober 2017, 10:00 tot 14:00

Locatie:

Caetshage 1, Culemborg
Boerderij Caetshage (tegenover watertoren)
Culemborg

Boer en boerin Todd&Boudien en zorgboerin Hilde zijn 10 jaar op de biologische stadsboerderij Caetshage als ondernemers actief. Dat vieren ze met een extra grote oogstmarkt op 7 oktober. Er is van alles te zien, te doen, te genieten en te proeven. De groenten, fruit, bloemen en de bekende jams en chutneys van de stadsboerderij zijn te koop. Veel biologische collega's uit Culemborg en regio komen graag dit jubileum meevieren. En ook zij bieden hun ambachtelijke en biologische producten aan, zoals kaas, brood, verzorgingsproducten, bier, honing etc. etc.

Diverse koks gaan met de vers geoogste groenten van het land de heerlijkste gerechten, hapjes en drankjes bereiden. Dit alles vanuit verschillende keukens en culturen. "Eten vanuit je roots" dus. Proeven maar!

Ondertussen is er voor jong en oud nog van alles te doen. Onder andere spelletjes en een quiz, de watertoren beklimmen, een pompoentje uithollen en schapenvachten vilten. Of lekker meebewegen op de klanken en het ritme van livemuziek.