• Zorgcentra De Betuwe

    Johannes van Vuren

Feestavonden in zorgcentra Culemborg

05-02-2017, 23:21 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 13 februari 2017, 19:00 tot 21:30

Locatie:

Achter de Raaf 2, Culemborg
Zorgcentrum Kulenburg
Culemborg

De Ronde Tafel Culemborg organiseert samen met Zorgcentra De Betuwe twee feestavonden voor senioren. Een avond waarop alles tot in de puntjes geregeld zal zijn. De uitgenodigde artiest zal zowel eigen hits als de grootste Hollandse meezingers ten gehore brengen, waardoor het voor velen een feest der herkenning zal zijn. Naast de artiest wordt ook de innerlijke mens niet vergeten. De bedoeling is de bewoners de hele avond te verwennen. De advocaatjes met slagroom worden geserveerd door zowel zorgpersoneel van de zorgcentra als door enkele Tafelaars.

De feestavonden vinden plaats in zorgcentrum Kulenburg (op maandag 13 februari) en in zorgcentrum Beatrix (op woensdag 15 februari) en beginnen om 19:00 uur met koffie met gebak. De feestavonden hebben als doel om de bewoners van de tehuizen en andere belangstellenden een fijne avond te bezorgen.

Woont u niet in één van de zorgcentra, maar lijkt het u wel leuk om te luisteren naar nummers van vroeger of gezellig te praten met leeftijdsgenoten? Wees welkom! De avond wordt u gratis aangeboden door de Ronde Tafel (www.roundtable124.nl) en u wordt door het zorgcentrum van harte welkom geheten!