• de Hang

    L.v. Merwijk

Hangavond in Theater aan de Slag

20-01-2017, 14:31 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 27 januari 2017, 21:00 tot 22:30

Locatie:

Herenstraat 20, Culemborg
Theater aan de Slag
Culemborg

Vrijdag 27 januari 2017

Aanvang 21.00 uur. Entreeprijs € 12,-

Peter Elbertse improviseert op vrijdag 27 januari tijdens de maandelijkse hangavond (elke vierde vrijdag). Bij de hangavond, genoemd naar het Zwitsers percussie-instrument 'Hang' waarop Peter Elbertse speelt, gaat het om improvisatie in een loungeomgeving. Het publiek zit niet op stoelen maar op loungebanken of gaat liggen op de aanwezige kleden en kussens.

Voor sommigen is de Hang, of HandPan drum nog een onbekend instrument, voor vele anderen hét instrument van de 21ste eeuw. Mensen worden geraakt door het unieke warme geluid en de ongekende muzikale mogelijkheden van dit prachtige instrument. De klanken doen zowel Mediterraan als Oosters aan en matchen vloeiend met de unieke trillingen van de gong en kristallen klankschalen. Kortom, dé ingrediënten om je mee te laten voeren door de klanken van afwijkende slagwerkinstrumenten en de ontspannende werking van een Hangavond te ervaren.

Op vrijdag 27 januari is de zaal is om 20.30 uur geopend. De muziek start om 21.00 uur en zal maximaal zo'n anderhalf uur, veelal rustig 'voortkabbelen', waarbij je je ogen kunt sluiten en wegdromen onder het genot van een kopje kruidige thee. Sluit je drukke werkweek af op vrijdagavond en begin relaxed aan je weekend.

Reserveren vooraf is sterk aan te raden, aangezien er slechts beperkt plaats is. Entree € 12,00 (inclusief kopje thee). Bezoek de website www.theateraandeslag.nl en reserveer tijdig via mail (theateraandeslag@hotmail.com) of telefonisch (0345-515309).