• CD te koop tijdens Hangavond

Hangavond - Theater aan de Slag

24-02-2016, 13:41 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 26 februari 2016, 21:00 tot 22:30

Locatie:

Culemborg

Vrijdag 26 februari, aanvang 21.00 uur

Onlangs is de eerste solo HangCD van Peter Elbertse verschenen: 'PAN Impressions' met eigen composities voor Hang, klankschalen en bijzondere percussieinstrumenten (zoals Marimbula). Op vrijdag 26 februari a.s. improviseert Peter ook solo tijdens de maandelijkse hangavond. Afhankelijk van het aantal reserveringen vindt deze avond plaats in de kleine zaal van het theater. Deze loungeruimte is al ingericht met vaste ligbanken, kleden en kussens en heeft een Oosterse / Noord-Afrikaanse uitstraling.

Voor sommigen is de Hang, of HandPan drum nog een onbekend instrument, voor vele anderen hét instrument van de 21ste eeuw. Mensen worden geraakt door het unieke warme geluid en de ongekende muzikale mogelijkheden van dit prachtige instrument.

De mediterrane klank in combinatie met de meditatieve sfeer leent zich uitstekend om eens lekker te gaan zitten en je mee te laten voeren door de klanken van de Hang, klankschalen en gongs.

Op vrijdag 26 februari is de zaal is om 20.30 uur geopend. De muziek start om 21.00 uur en zal maximaal zo'n anderhalf uur, veelal rustig 'voortkabbelen', waarbij je je ogen kunt sluiten en wegdromen onder het genot van een kopje kruidige thee. Sluit je drukke werkweek af op vrijdagavond en begin relaxed aan je weekend.

Reserveren vooraf is sterk aan te raden, aangezien er slechts voor zo'n 15 mensen plaats is in de kleine zaal. Entree € 12,00.

Bezoek de website www.theateraandeslag.nl en reserveer tijdig via mail (theateraandeslag@hotmail.com) of telefonisch (0345-515309).