• Gitarist Hans Ter Burg

    Eigen foto

Hans Ter Burg (Plastic Dolls) LIVE met bubbles bij ANDRIES op vrijdag

04-01-2018, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 12 januari 2018, 18:00 tot 21:00

Locatie:

Buiten Molenstraat 7, Culemborg
ANDRIES eten en drinken
Culemborg

Tijdens 'ANDRIES op vrijdag' op 12 januari 2018 speelt gitarist Hans Ter Burg (Plasti Dolls) 's avonds in Andries eten en drinken samen met Frans Pietrzak op slagwerk. Hans en Frans kunnen keihard, maar zullen deze keer hun best doen het diner niet van tafel te blazen en spelen akoestisch. Op deze 'ANDRIES op vrijdag' avond ben je van harte welkom om 'aan te schuiven' voor een lekker menu, koffie of borrel en word je verrast met de muziek van Hans. We heten je welkom met bubbles.

Blues, country en baseball

Hans Ter Burg speelt eigen nummers, op een enkele zorgvuldig gekozen cover na. Hij houdt van rauw. Zijn muziek is beïnvloed door blues, country en punk. En baseball. Eind jaren 80 toerde hij met zijn band The Plastic Dolls door Nederland en Europa en maakte hij vier albums. De band heeft later nog in diverse samenstellingen opgetreden en Hans is daarnaast steeds meer kleinschalige optredens gaan doen, alleen of met een kleine bezetting. Frans Pietrzak maakte deel uit van een latere bezetting van The Plastic Dolls.

Meer informatie

Vrijdag 12 januari 2018, tussen 18.00 en 21.00. ANDRIES eten en drinken, Buiten Molenstraat 7, Culemborg. www.andriesetenendrinken.nl. Entree gratis: voor de muzikanten gaat de hoed rond.