• Melle de Boer

    van de redactie

'Het zit wel goed…' | Henk en Melle bij Storytelling@ Theater aan de Slag

17-09-2016, 09:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 2 oktober 2016, 16:00 tot 18:00

Locatie:

Herenstraat 20, Culemborg
Theater aan de Slag
Culemborg

De 2e editie van het nieuwe seizoen Storytelling@.. Theater aan de Slag vindt plaats op zondag 2 oktober. In het intieme theater zullen deze keer Henk Koorn en Melle de Boer plaatsnemen op de vertelkrukken. Zoals elke eerste zondag van de maand start het programma om 16.00 uur.

Zowel Henk Koorn als Melle de Boer heeft een meer dan nuttige bijdrage geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Henk bracht met zijn band Hallo Venray een aantal geweldige rockalbums uit en stond op Pinkpop, Melle heeft met zijn band Smutfish een van beste Nederlandse rootsalbums op zijn naam staan: Lawnmower Mind. Muziekblad OOR schreef over het duo: "Neil Young en Johnny Dowd kijken soms over hun schouders mee en kunnen een lach niet onderdrukken, maar horen tevens dat het goed zit."

Twee bijzondere muzikanten met verschillende liedjes en verhalen. Soms kennen ze elkaar, soms ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Zonder een vast omlijst programma vertellen ze elkaar en het publiek verhalen over hun liedjes en spelen deze ook. Het publiek is getuige van iets wat alleen dan en daar kan ontstaan: een intieme ontmoeting met muziek en verhalen. Dat is Storytelling @ Theater aan de Slag. Te zien vanaf september 2016 t/m mei 2017 elke eerste zondag van de maand.

Meer informatie en reserveringen via reserveren@storytellingat.nl en www.storytellingat.nl.