• Wijkbewoner Jan van Doggenaar heeft al een energieadvies gekregen

    Ronald van der Heiden

Informatieavond comfort en energie

06-10-2017, 21:40 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 12 oktober 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Prijsseweg 1c, Culemborg
Ons Kindercentrum (naast molen Johanna)
Culemborg

Coöperatie Vrijstad Energie informeert woningeigenaren over de mogelijkheden voor comfortverbetering en energiebesparing tijdens een informatieavond op donderdagavond 12 oktober in Ons Kindercentrum bij de molen Johanna, Prijsseweg 1c.

De bijeenkomst vindt plaats in het kader van de wijkactie over energiebesparing in de buurten Dijkzicht, Molenzicht en Landzicht. In de buurten Dijkzicht, Molenzicht en Landzicht is het energieverbruik per woning gemiddeld hoger dan in Culemborg als geheel. Het gemiddelde Culemborgse huishouden gebruikt per jaar 3.000 kWh aan elektriciteit en 1325 m3 gas. Wat staat er op uw jaarafrekening? Als u (verder) wilt besparen, kom dan naar de informatieavond!

Tijdens de avond krijgt u praktische mogelijkheden aangereikt voor de aankoop van zonnepanelen, tochtlekken dichten en energie besparen. Concreet wordt ingegaan op individuele of collectieve zonnepanelen, spouwmuur-, vloer- en dakisolatie, energiezuinige ventilatiesystemen en warmtepompen. Verder is er informatie over de duurzaamheidslening van de gemeente.

Kom naar de informatieavond op 12 oktober

Bewonerscoöperatie Vrijstad Energie organiseert de informatiebijeenkomst op donderdagavond 12 oktober in Ons Kindercentrum aan de Prijsseweg 1C, naast molen Johanna. Vanaf 19.30 uur bent u welkom voor een kop koffie of thee. Het programma begint om 20.00 uur.

Kijk op www.vrijstadenergie.nl en kom donderdag om 19.30 uur naar Ons Kindercentrum. Aanmelden via de website stellen we op prijs.