• Een Culemborgse woning met zonnepanelen

    Han Horstink

Inkoopactie Energiebesparing

09-11-2018, 11:44 | Lezersnieuws | Han Horstink

Datum:

woensdag 14 november 2018, 20:00 tot 21:30

Locatie:

Markt 11
Energiemarkt 11
Culemborg

Op woensdagavond 14 november organiseert Vrijstad Energie een vrij toegankelijke informatieavond over haar inkoopactie van deze maand. Die avond wordt informatie gegeven over het aanbod voor spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. Daarnaast wordt ook een aanbod gedaan voor zonnepanelen en infraroodpanelen voor verwarming. De coöperatie heeft afspraken gemaakt met enkele leveranciers en kan Culemborgers een aantrekkelijk aanbod doen. De avond begint om 20.00 uur (inloop met koffie vanaf 19.45 uur) en vindt plaats in het duurzaamheidscentrum Energiemarkt 11 aan de Markt 11. Informatie en aanmelden voor de bijeenkomst: www.vrijstadenergie.nl/inkoopactie

Zonnepanelen houden van het zuiden Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds goedkoper en beter geworden. Dat maakt de aanschaf van zonnepanelen financieel steeds aantrekkelijker. Zelfs bij plaatsing op het noorden bieden panelen een hoger rendement dan uw spaarrekening. Een factor die daarbij van belang is, is de hellinghoek waaronder zij geplaatst worden.

Woningisolatie voor meer comfort en besparing De inkoopactie van Vrijstad Energie biedt ook een aanbod voor isolatie van uw woning. Isolatie kan behalve meer comfort ook een besparing op uw energieverbruik en dus op de kosten opleveren. Aan bod komen spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. Afhankelijk van de woning kunnen de investeringen in verschillende maatregelen al in vier tot acht jaar worden terugverdiend. Isolatie geeft veel extra comfort in huis. Je woning houdt de warmte beter vast en de muren en vloer voelen minder koud aan. Het is gelijkmatiger warm in huis.