Inloopspreekuur Klik & Tik Leerhuis Culemborg

13-10-2017, 09:30 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 23 oktober 2017, 10:00 tot 11:30

Locatie:

Heimanslaan 2, Culemborg
Wijkcentrum de Salaamander
Culemborg

Je bankzaken regelen, solliciteren of een DigiD aanvragen: het gaat bijna allemaal via internet. Wil je vaardiger worden in het gebruik van internet? Ben je een beginnende computergebruiker en wil je in een veilige omgeving oefenen op de PC? Kom dan eens langs tijdens het wekelijkse inloopspreekuur Klik & Tik op maandag van 10.00 uur tot 11.30 uur het Leerhuis in Wijkcentrum de Salaamander in Culemborg.

Tijdens het wekelijkse inloopspreekuur kun je op eigen gelegenheid aan de slag met het programma Klik & Tik. En als je er niet uitkomt, of als je vragen hebt, staan wij klaar om je te helpen. Uiteraard ben je ook van harte welkom met al je algemene vragen over internet of computergebruik. Het spreekuur is gratis toegankelijk.

Klik & Tik

Klik & Tik is een digitaal oefenprogramma. Daarin leer je zelfstandig en in je eigen tempo omgaan met de computer en het internet. Het bestaat uit lessen die je één voor één doorloopt. Je leert bijvoorbeeld hoe je het internet op gaat, zoekt met een zoekmachine, digitale formulieren invult, e-mail gebruikt en programma's downloadt.