• Merry Christmas everybody!

  H. van Beurden
 • Ben Vreeburg

  H. van Beurden
 • buitenplaats in kerstsfeer

  H. van Beurden
 • Welkom!

  H. van Beurden

'It's X-mas!' in Theater aan de Slag

08-12-2016, 23:02 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 20 december 2016, 20:30 tot 22:15

Locatie:

Herenstraat 20, Culemborg
Theater aan de Slag
Culemborg

Het projectkoor ' It's X-mas!' brengt op dinsdag 20 december een gevarieerd kerstprogramma, waarbij het 'Sky radio' gehalte hoog is - oftewel de 'foute' kerstsongs. Behalve 'All I want' van Mariah Carey, dat gaat de dirigent Peter Elbertse zelfs té ver ...

Het programma is tijdloos en wordt dan nu al voor de vierde keer ten gehore gebracht met solisten uit het koor en met rockzanger Ben Vreeburg. De begeleiding is in handen van pianiste Mickey Wagner.

Natuurlijk kunt u vanuit uw theaterstoel uit volle borst meezingen met de krakers uit het uitgebreide kerstrepertoire, denk daarbij aan: 'So this is Christmas' en 'I'm dreaming of a White Christmas', maar nummers met een aanstekelijke gospelsound zoals 'Put a little love in your heart' komen ook aan bod. We sluiten af met: 'Merry Christmas everybody'!

Verder is het toch al zo sfeervolle theater met haar buitenplaats geheel gehuld in kerstsferen, inclusief boom en volop lampjes en kaarslicht. Aanvang: 20.30 uur - Entreeprijs: € 10,- inclusief bekertje Glühwein.

Bezoek de website www.theateraandeslag.nl voor informatie en we raden aan spoedig te reserveren vanwege de populariteit van dit concert. Dat kan telefonisch (0345-515309) of via mail (theateraandeslag@hotmail.com)

WWW.THEATERAANDESLAG.NL

Herenstraat 20, Culemborg