• Duo Keys & Strings

    Eigen foto.

Jazz met Duo Keys & Strings bij ANDRIES

12-10-2017, 19:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 27 oktober 2017, 18:15 tot 21:00

Locatie:

Buiten Molenstraat 7, Culemborg
ANDRIES eten en drinken
Culemborg

Een lekker avondje uit eten met jazz-muziek? Dat kan op vrijdag 27 oktober bij 'ANDRIES op vrijdag' in Culemborg. Het duo Keys & Strings bestaat uit Willem van Hulst (piano) en Rob Reijman (contrabas/basgitaar) en samen vormen zij al jaren de kern van de ritmesectie van Casey's Bigband. In deze kleine duo bezetting zij muziek uit het repertoire van The American Songbook, rustige kabbelende jazzy stukken om heerlijk bij weg te zwijmelen, soms aangevuld met swingende Bossa Nova's en andere Latin stijlen. In combinatie met een lekker curry, soep of iets anders lekkers van de kleine maar lekkere kaart, gegarandeerd een avondje uit. Of schuif gewoon even aan bij de koffie of borrel.

Een jazz duo met passie voor piano, contrabas en Big Band.

Rob Reijman (1952) speelde al gitaar in zijn eerste bandje op de lagere school. Op zijn veertiende ging hij verder op basgitaar toen hij als één van de drie gitaristen in zijn bandje door loting tot basgitarist werd aangewezen. Op zijn 22e begon hij zijn bigband loopbaan bij de Original MCC Bigband in Den Haag. Bij Casey's Bigband voelt hij zich nu helemaal thuis. Rob is bovendien bouwer van (bas)gitaren en expert op het gebied van reparatie van versterkers. Willem van Hulst is sinds zijn achtste levensjaar elke dag wel op een of andere manier met de piano bezig geweest. Hoewel de nadruk in zijn spel ligt op het improviseren, is hij ook bezig met geschreven muziek. Het spelen bij Casey's Big Band verruimt zijn ervaring en mogelijkheden wat de functie van de piano binnen het orkest betreft. Samen met Rob Reijman vormt hij de ritme sectie in Casey's Bigband.

Meer informatie

Vrijdag 27 oktober 18.15-21.00. Entree gratis: vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. www.caseysbigband.nl . www.andriesetenendrinken.nl