• Vibes, Yvette Ros en Peter Elbertse

    H. van Beurden
  • Vibes

    H. van Beurden

Jazz Sir! terug met 'Vibes' in Theater aan de Slag

05-01-2018, 10:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 14 januari 2018, 15:00 tot 18:00

Locatie:

Herenstraat 20, Culemborg
Theater aan de Slag
Culemborg

zondag 14 januari 2018, tussen 15:00 en 18.00 uur

In een vernieuwde serie maandelijkse jazzsessies van Theater aan de Slag speelt op zondagmiddag 14 januari het duo 'Vibes', bestaande uit Yvette Ros (piano) en Peter Elbertse (vibrafoon). Yvette Ros is muziekdocent en cultuurcoördinator aan het Lek en Linge college en Peter Elbertse voormalig paukenist van het Nederland Philharmonisch Orkest.

Met achtergronden in vooral klassieke muziek, hebben Yvette Ros en Peter Elbertse beide een voorliefde voor jazz en met name de muziek van 'the Modern Jazz Quartet'. Nummers als 'Bag's groove', 'Django' en 'All the things you are' staan dan ook op het repertoire. Het accent ligt bij kwaliteit, prima improvisaties en het belangrijkste ingrediënt: plezier in de muziek! Door het enthousiasme van het duo zult u ervaren dat jazz toegankelijk en actueel is, zeker geen muziek voor 'stoffige clubs' - maar passend in de entourage van 'Theater aan de Slag'; dé plek voor spontane interactie tussen publiek en musici.

'Jazz Sir!' is een serie jazz sessies vóór en dóór heren én dames, iedere 2e zondag van de maand in Theater aan de Slag, tussen 15.00 en 18.00 uur. De naam is 'n vette knipoog naar ons adres (Herenstraat); deze middag is een must voor jazz-minnend publiek en natuurlijk voor degene die kennis willen maken met dit uiteenlopende muziekgenre. Laat je in het intieme Theater aan de Slag elke maand verrassen!

Bezoek de website www.theateraandeslag.nl voor informatie. Op 14 januari gaat het theater om 14.45 uur open, aanvang 15.00 uur. Entree via 'Pay what you want' (zelf bepalen wat je wilt betalen).

Theater aan de Slag, Herenstraat 20, Culemborg