• Jazz We Can!

    R.Heimans

Jazz We Can! speelt bij ANDRIES

04-10-2018, 12:30 | Lezersnieuws | Ellen Verhagen

Datum:

vrijdag 12 oktober 2018, 18:00 tot 21:00

Locatie:

Buiten Molenstraat 7
ANDRIES eten en drinken
Culemborg

Op vrijdag 12 oktober komt het jazz duo ?Jazz we Can!? spelen bij ANDRIES op vrijdag'. Tussen 18.00 en 21.00 kun je tijdens eten, koffie, en/of drankje komen luisteren. Jazz We Can! is een professioneel jazzduo bestaande uit pianist Reinoud Jongsma en contrabassist Ruben Heimans. Zij spelen de mooiste nummers uit het Great American Songbook. Zowel swingende evergreens als Doxy en Autumn Leaves als sensuele bossa's als How Insensative. Door de kleine bezetting en het bescheiden volume is Jazz We Can! wordt het gezellig eten bij ANDRIES. De buitenoven gaat aan dus dat wordt smullen met muziek en lekker eten. Wilt u sfeervolle live-muziek? Jazz We Can! Het buitenterras is open. En de bekende ?Olifant? gaat rond.

Muzikale vrijstad Ruben woont sinds oktober 2017 in de? zoals hij zelf zegt, ? muzikale vrijstad Culemborg?. Hij is een veelzijdig muzikant en speelt contrabas in diverse jazzbands. Daarnaast speelt hij piano en geeft hij les in piano, basgitaar en contrabas. Reinoud Jongsma is een bevlogen pianist die in verschillende settings speelt, solo, duo, trio en kwartet zowel klassieke muziek als jazz.

Meer informatie Vrijdag 12 oktober 2018. Tijd: vanaf 18.00. Locatie: ANDRIES, aan de Varkensmarkt (Buiten Molenstraat 7), Culemborg. Uiteraard gaat de ?Olifant? rond om de muziek te waarderen. www.andriesetenendrinken.nl. Informatie en reserveren: 0345-515297. www.andriesetenendrinken.nl, www.rubenheimans.nl