• Gezellig druk aan de inschrijftafel

    Frans Waroux
  • Een deel van de prijzentafel voor o.a. de grote loterij

    Frans Waroux
  • Even wachten voor de volgende ronde

    Frans Waroux

Kerst Klaverjassen bij Vriendenschaar op vrijdag 22-12 a.s.

07-12-2017, 21:11 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 22 december 2017, 19:45 tot 23:15

Locatie:

Pinksterbloem , Culemborg
Vriendenschaar Kantine
Culemborg

Op vrijdagavond 22 december gaat de Klaverjascommissie van Vriendenschaar weer het traditionele Kerst-Klaverjas-Toernooi organiseren waarvoor nu al een bulk aan prijzen is ingeslagen. Zoals elk jaar verwachten de heren Cor van de Boogaard en Frans Ramachers weer een grote opkomst.

De opzet van dit Kerst-Klaverjas-Toernooi lijkt elk jaar lijkt mooier en groter te worden. Een geweldige prijzentafel staat op de deelnemers te wachten en net als in voorgaande jaren is dit een speciale uitnodiging voor de echte Feestdagen-Klaverjassers. En juist die zijn op deze avond van harte welkom.

Waar krijg je voor drie euro per persoon + gratis koffie of thee bij binnenkomst zo'n avond aangeboden. En dan komen Cor en Dicky tijdens het kaarten ook nog eens langs met heerlijke warme snacks.

Doen dus. Gezellig komen kaarten maar wel zorgen om op tijd aanwezig te zijn. Want om het niet al te laat te maken wil de organisatie graag rond kwart voor acht beginnen.

Dus op VRIJDAG 22 DECEMBER a.s.

- KERST - KLAVERJAS - AVOND -

Met de TRADITIONELE LOTERIJ

Voor deze avond geldt dezelfde inschrijfprijs, namelijk drie euro per persoon maar wel inschrijven per koppel.

De reguliere, maandelijkse klaverjasavond zal worden gehouden op vrijdag 29 december en ook op deze avond weer met een schitterende prijzentafel.

Wij rekenen op beide avonden weer op een grote opkomst en de aanvang is 19h45 uur.