• OtherWise in 2016

    prive foto

Kerstconcert Vrouwenkoor OtherWise met Marianne Koopman en De-Lovely: Koop nu uw kaart(en)!

11-12-2017, 17:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 december 2017, 19:45 tot 22:30

Locatie:

Stationsweg , Culemborg
De Gelderlandfabriek
Culemborg

Culemborg - Na een zeer geslaagde première van het kerstconcert "OtherWise ChristmasWise" vorig jaar vindt dit jaar de tweede editie van dit concert plaats. Op zaterdag 16 december aanstaande zingt het koor weer de kerststerren uit de hemel. Wederom is deze avond de theaterzaal van de Gelderlandfabriek in Culemborg omgetoverd tot een sfeervolle kerstambiance. Het veelzijdige programma van het koor wordt afgewisseld met enkele gastoptredens. Zo kunt u genieten van solozang van Marianne Koopman. Zij is een klassiek geschoolde mezzosopraan en zangdocente. Zij wordt daarin instrumenteel begeleid op gitaar en contrabas door comboduo De-Lovely.

Wilt u alvast in kerststemming komen? Dan nodigt het koor u van harte uit. De kaarten voor het concert zijn nu beschikbaar.

Al vele jaren zingt Vrouwenkoor Otherwise een eigentijds kerstrepertoire dat bestaat uit een variatie van à capella en door piano begeleide songs. Traditionele Engelse Carols, ballads, up tempo songs, en Nederlandstalig repertoire: het koor laat zien dat ze van vele markten thuis is. In alle gevallen zingt het koor meerstemmig en de arrangementen zijn vaak speciaal voor vrouwenkoor door de dirigent zelf bewerkt.

Onder leiding van Roedie Robeer, inmiddels 30 jaar de dirigent van het koor, weet het koor gevoelige snaren te raken en de bezoekers mee te nemen op een ca. 2,5 uur durende muzikale kerstreis. De pianobegeleiding wordt - en dit is inmiddels ook een traditie - uitgevoerd door Jos Rodermans, al vele jaren pianist tijdens het kerstconcert.

Het kerstconcert van OtherWise is voor veel Culemborgers inmiddels een begrip. Het concert was vorig jaar uitverkocht en ook dit jaar rekent Otherwise op een volle zaal. Dankzij een bijdrage van het Cultuurfonds Culemborg is het mogelijk dit concert te organiseren. Kortom, wilt u bij "OtherWise ChristmasWise" zijn? Bestel op tijd uw kaarten want het aantal is beperkt tot maximaal 230 bezoekers.

Het concert start om 19.45 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur.

Kaarten kosten € 10,= per persoon, en zijn inclusief twee consumpties!

Kaarten zijn op twee manieren verkrijgbaar:

Te bestellen door het sturen van een email aan info@vrouwenkoorotherwise.nl ovv het aantal kaarten, uw naam en uw telefoonnummer. U ontvangt van ons een bevestiging per email waarin ook de wijze van betaling staat vermeld.

Kaarten zijn ook tegen directe betaling te koop bij boekhandel Tomey op de Markt in Culemborg.