• Cor van den Boogaard en Frans Ramachers de heren die al jaren zorgen voor prima verzorgde klaverjasavonden

    Frans Waroux

KLAVERJASSEN bij Vriendenschaar op 29-09 a.s. weer van start.

19-09-2017, 12:30 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 29 september 2017, 19:45 tot 23:15

Locatie:

Pinksterbloem 91, Culemborg
Vriendenschaar Kantine
Culemborg

Heel veel mensen zijn er al helemaal aan gewend. De laatste vrijdag van de maand VRIJ HOUDEN want dan staat de kantine van Vriendenschaar helemaal in het teken van KLAVERJASSEN.

Want ook dit jaar gaan Cor van den Boogaard en Frans Ramachers er weer een fantastisch jaar van maken. Zij zorgen elke avond voor een leuke prijzentafel, houden alle uitslagen bij en zorgen er voor dat bij een oneven aantal koppels, en een paar dus niet kan spelen, bijna nooit een koppel twee keer aan de beurt komt. En dat betekent nogal wat.

Ook voor de bezetting achter de bar en in de keuken wordt weer gezorgd. Deze mensen zorgen er steeds voor dat u bij binnenkomst koffie of thee krijgt aangeboden, dat u verder op de avond, op verzoek, aan uw kaarttafel van een drankje wordt voorzien en dat er enkele rondjes warme snacks worden uit geserveerd.

Op deze avonden worden er drie rondes van 16 spellen gespeeld en voor het koppel dat de eerste 'PAN' heeft gemeld is er een extra prijsje beschikbaar. Tussen de rondes door kunt u buiten gewoon uw sigaretje roken. De asbak voor de peuken hangt direct om de hoek bij de ingang van de kantine en is hufterproof. De vorige, staande asbak is vakkundig in elkaar getrapt en ligt nu bij Afvalverwerking Van Weverwijk. Waarschijnlijk een actie van mensen die anti-roken zijn.

Deelnemers aan deze klaverjasavonden hoeven GEEN lid van Vriendenschaar te zijn. U kunt van af 19h15 uur inschrijven per koppel ad € 3,00 per persoon. Waar anders kunt u voor dat geld een gezellig avondje terecht. En . . . . vrijwel de gehele inleg wordt besteed aan de inkoop van de prijzen. Voor de extra prijzen na het gehele seizoen gaan Cor en Frans nog eens extra de boer op.

Stel deze mannen niet teleur en kom gezellig op deze eerste avond van het klaverjasseizoen een kaartje leggen. Kom met uw partner, uw goede vriend, met de buurman of buurvrouw die klaverjassen ook leuk vind. Wij zien u daarom graag op

VRIJDAGAVOND - 29 SEPTEMBER - AANVANG 19H45 UUR.