• Mama Mia: Moederschap als Spirituele Weg

    ?

Mama Mia: Moederschap als Spirituele Weg

13-04-2017, 13:00 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 24 april 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Godfried Bomansstraat 2, Culemborg
Holistisch Centrum MENSENKIND
Culemborg

Zelf moeder worden of je geliefde moeder zien worden, is een van de mooiste dingen die je als mens kan overkomen. Tegelijkertijd is moeder-zijn één van de grootste uitdagingen. Mama Mia is een training die moeders support kan bieden bij deze voor iedere moeder zo heel persoonlijke reis.

Wil jij de Kunst leren kennen van zorgeloos en inspirerend moederschap?

Doe dan graag mee met deze voor het eerst in Culemborg georganiseerde training Mama Mia!

Acht maandagavonden om te leren je eigen authentieke weg te bewandelen in je moederschap, vanuit je eigen creativiteit en wijsheid afgestemd op het uniek zijn van jouw kind.

Je leert om de problemen die je in het moederschap tegenkomt, te omarmen. Om zo ook de opvoedingsproblemen die er zijn te herkennen als uitdagingen voor jezelf en als kansen tot persoonlijke groei. Gewoon jezelf zijn, zodat je kind ook gewoon zichzelf kan zijn!

Voor wie: Voor moeders "in wording", voor prille moeders, voor moeders met jonge kinderen, voor moeders met oudere kinderen of uit huis wonende kinderen.

Door wie: Ronny van der Kam is een enthousiaste trainer en coach op basis van Zijnsoriëntatie. Geïnspireerd door de praktijk van alledag neemt Ronny, zelf moeder van vier kinderen, je mee langs allerlei herkenbare thema's en dilemma's die het hedendaagse moederschap kenmerken. Met gevoel voor humor en een gezonde portie relativeringsvermogen laat ze jou als deelneemster op allerlei manieren ervaren hoe jij het beste van jezelf (Liefde, Vertrouwen en Wijsheid) kan geven zonder jezelf of anderen weg te hoeven cijferen.

Waar en wanneer:

Start training (8 maandagavonden): 24 april van 19.30 tot 21.30 uur

Data: 24/04, 08/05, 22/05, 12/06, 26/06, 28/08, 11/09, 25/09

De training vindt plaats in het nieuw opgerichte holistisch Centrum MENSENKIND, Godfried Bomansstraat 2, Culemborg

Voor meer info en aanmelden: Bel 06 - 512 03 142 (Marianne Luijk, Centrum MENSENKIND) of meld je aan via de website: www.mensenkind.nu/activiteiten/mama-mia/