• Verwenmoment aan vrouwen met kanker.

    Stichting Look Good Feel Better

New Eden Skincare geeft 5 gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker.

04-01-2018, 17:50 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 6 februari 2018, 17:17 tot woensdag 28 februari 2018, 17:17

Locatie:

van Karnebeeklaan 29, Culemborg
New Eden Skincare
Culemborg

New Eden Skincare geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau' van stichting Look Good Feel Better

Culemborg, januari 2018 - 'Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.' Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau'. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Boost voor je zelfvertrouwen

"Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken." Jasja Sikking vertelt over haar ervaring met het verwenmoment. "Nu ik borstkanker heb, ga ik door een intensieve periode met behandelingen. Tegelijkertijd wil je het normale gezinsleven zoveel mogelijk laten doorlopen. Dat kost best veel energie. Het verwenmoment was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen. Het gaf mij een boost in mijn zelfvertrouwen en dat gun ik iedereen."

Geef een glimlach

Ingrid Sielhorst van New Eden Skincare doet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: "Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met 'Geef een glimlach cadeau'."

New Eden Skincare geeft verwenmomenten cadeau

In de maand februari geeft New Eden Skincare vijf vrouwen met kanker een gratis verwenmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau!

Over 'Geef een glimlach cadeau'

De campagne 'Geef een glimlach cadeau' wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met Ingrid Sielhorst van New Eden Skincare via 0345-533770 of ingridsielhorst@neweden.nl.