• HypnoBirthingCulemborg

    Wietze Wiegersma

NIEUW in Culemborg: HypnoBirthing®

01-11-2018, 14:12 | Lezersnieuws | Mirjam van den Biggelaar

Datum:

vrijdag 30 november 2018, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Godfried Bomansstraat 2
MENSENKIND
Culemborg

Tijdens de cursus krijgen jullie veel praktische tools aangereikt, zoals ademhalingstechnieken en houdingen voor tijdens de geboorte. Daarnaast leer je veel over hoe je lichaam werkt tijdens de geboorte en krijg je inzicht in welke keuzes je hebt, zowel bij een geboorte thuis als in het ziekenhuis. Je leert ook om je heel diep te ontspannen doormiddel van ademhalings- en hypnose oefeningen, waar je zowel tijdens je zwangerschap als de geboorte veel profijt van zult hebben.

Anders dan bij andere zwangerschapscursussen volg je de cursus als moeder niet alleen, maar samen met degene die bij jou zullen zijn tijdens de geboorte van je kindje. Zoals je partner, of misschien een vriendin, moeder, zus, vriend, etc. Deze geboortepartners (maximaal twee) leren tijdens de cursus hoe ze jou in een ultieme staat van ontspanning kunnen brengen doormiddel van hypnose. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding op een ontspannen, kalme en natuurlijke geboorte. Vele stellen gingen je - verspreid over de hele wereld - al met succes voor.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op www.hypnobirthingculemborg.nl

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van 2,5 uur. Op 16, 23, 30 november en 7, 14 december. Voor deze cursus geldt een openingskorting van 100,-. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij!

De cursus wordt aangeboden door docenten die zijn opgeleid in de Mongan Method door HypnoBirthing® Nederland. De Mongan Method wordt al in meer dan 40 landen gedoceerd.

Vanaf januari 2019 start er maandelijks een cursus HypnoBirthing in Culemborg van HypnoBirthingCulemborg.

Aanmelden kan via https://hypnobirthingculemborg.nl/aanmelden-cursus/ of neem contact met ons op via info@hypnobirthingculemborg.nl