• Logo M-Training

    Merijn Dijkstra
  • iPad

    Merijn Dijkstra
  • Mac

    Merijn Dijkstra

Nieuw in Culemborg: M-Training, workshops voor iPhone, iPad en Mac

10-11-2017, 09:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 31 december 2017, 09:00

Locatie:

Zandstraat 19, Culemborg
Zandstraat 19
Culemborg

Merijn Dijkstra (Apple Teacher, Apple Certified Pro) start in november met het geven van workshops voor de iPhone, iPad en Mac onder de naam M-Training. Als voormalig Apple Trainer bij Apple Amsterdam is Merijn gespecialiseerd in het geven van workshops en trainingen, zowel in groepen als individueel. Doel is om gebruikers op een persoonlijke en professionele wijze beter om te leren gaan met hun eigen apparaat en de digitale wereld.

Belangrijke doelgroep: senioren (65+)

M-Training organiseert speciale workshops voor de groep Senioren (65+). Velen van hen hebben vaak al wel een iPhone of iPad, maar weten hier in de praktijk niet goed mee om te gaan. Toch kunnen deze apparaten een belangrijk hulpmiddel zijn voor het in stand houden van hun sociale contacten en het vergroten van hun zelfredzaamheid. In een rustig tempo leren de deelnemers belangrijke zaken zoals bediening, internet-vaardigheden, veiligheid en het gebruik van apps als Mail, Berichten en FaceTime.

Toegepaste training op locatie nodig?

Daar waar behoefte is aan specifieke vaardigheden (privé of zakelijk) zal M-Training een toegepaste training verzorgen. Hiervoor komt Merijn op locatie.

M-Training is uitstekend in staat om werknemers van bedrijven die werken met Apple, op weg te helpen in het gebruik van hun (nieuwe) Apple producten.

M-Training kan bovendien zakelijk gebruikers begeleiden in het geven van presentaties en training met behulp van IPad of Mac.

Bezoek de website voor meer informatie: https://m-training.nl