• Geertje Braakman, INWA Nordic Walking Instructeur

    Henk Braakman

Nordic Walking wandel- en trainingsgroep

20-04-2018, 13:25 | Lezersnieuws | Geertje Braakman

Datum:

dinsdag 1 mei 2018, 09:30 tot 10:30

Locatie:

Klassenburgerstraat 5a
De Meent
Beusichem

Nieuws over de Nordic Walking wandel- en trainingsgroep Wandel je Fit Culemborg Bijna heeft een nieuwe groep cursisten de basis techniekcursus afgerond. Tijd om een Nordic Walking wandel- en trainingsgroep te gaan starten.

Trainingsgroep/wandelgroep Hebt u al eerder Nordic Walking beoefend en/of heeft u de techniekcursus gevolgd, dan kunt u deelnemen aan de wandel- en traininggroep. Tijdens deze les doen we warming-up en cooling-down oefeningen, verbeteren we de techniek als dat nodig is, kunnen we oefeningen doen om de conditie te verbeteren en gaan we natuurlijk ook van de omgeving genieten door lekker een stuk te wandelen.

Vanaf dinsdag 1 mei 2018 zal er wekelijks een groepswandeling of -training zijn. U kunt u hiervoor opgeven door even te bellen met 06-11922836 of via geertjebraakman@ziggo.nl. Belangrijk is, dat u wel de basistechniek onder de knie hebt om mee te kunnen doen. Hebt u nog geen ervaring met Nordic Walking? Volg dan de techniekcursus. Dat kan in groepsverband of middels priv?lessen.

Kijk voor meer informatie op de website www.wandel-je-fit.nl. Afhankelijk van de samenstelling van de groep, kunnen we een uur wandelen, oefeningen doen om de techniek en/of de conditie te verbeteren.

Kosten U kunt deelnemen voor een losse wandeling, dan betaalt u ? 4,50 per keer, contant te betalen na afloop van de wandeling. U kunt ook een ?strippenkaart? kopen voor 10 x deelname, dan betaalt u ? 40,- in ??n keer.

Tijdstip De wandelingen starten om 09.30 uur, vanaf wisselende locaties. Neemt u van te voren contact op als u deel wilt nemen.

Waar:
We wandelen vanaf wisselende locaties. Gelet wordt op bereikbaarheid, afwisseling van het terrein en de conditie van de deelnemers. U kunt ook inschrijven voor de incidentele wandeling met Nordic Walking stokken. Geef uw emailadres door onder vermelding van interesse incidentele wandeling. U wordt dan op de hoogte gehouden waar en wanneer een wandeling wordt georganiseerd door Wandel je Fit.

Bent u ge?nteresseerd voor deelname aan de wandel- en trainingsgroep, meldt u zich dan aan. 1 mei starten we vanaf locatie De Meent in Beusichem, tijdstip 09.30 uur tot ca 10.30 uur. Na afloop drinken we een kop koffie of thee.

Stap over de drempel en doe mee!