• OtherWise in actie tijdens het Kerstconcert in 2015

    OtherWise

OtherWise gaat 'ChristmasWise' in de Gelderlandfabriek

05-12-2016, 19:22 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 18 december 2016, 15:45 tot 18:00

Locatie:

Stationsweg 7, Culemborg
De Gelderlandfabriek
Culemborg

Culemborg - Voor het eerst in 25 jaar organiseert vrouwenkoor OtherWise uit Culemborg haar éigen kerstconcert: "OtherWise ChristmasWise".

Het kerstconcert van OtherWise onder leiding van dirigent Roedie Robeer vindt plaats op zondag 18 december 2016 om 15:45 uur in De Gelderlandfabriek volgens een geheel nieuw concept.

De Gelderlandfabriek, gelegen naast het station in Culemborg, vormt het sfeervolle en eigentijdse decor voor het gevarieerde aanbod waarbij voor iedereen wat te genieten valt. OtherWise slaat een nieuwe weg in: OtherWise gaat "ChristmasWise"! OtherWise heeft voor deze gelegenheid haar muzikale vrienden uitgenodigd. Zo zingt het koor samen met de Culemborgse zangeres Judith Jobse en daarnaast neemt Judith ook enkele van haar leerlingen vanuit Kunst Educatie Culemborg (KEC) mee om hun zangtalent te laten horen. Ook vanuit KEC treedt de talentvolle vocal group "Major KECX" op onder leiding van Nynke Grondman - v.d. Kooi. Ook kan het publiek genieten van enkele pianostukken uitgevoerd door Jos Rodermans, sinds jaar en dag muzikaal begeleider van OtherWise tijdens de kerstconcerten.

Voor het concert om 15.45 uur (zaal open 15.15 uur) kunnen nog kaarten worden besteld door vóór 11 december een email sturen aan info@vrouwenkoorotherwise.nl onder vermelding van het aantal kaarten, uw naam en telefoonnummer. De toegangsprijs is €7,50, inclusief koffie/thee met wat lekkers in de pauze en een drankje na afloop.

In de vroege middag vindt een besloten theeconcert plaats voor senioren die betrokken zijn bij het Seniorencollectief Culemborg en via het waarderingsaanbod van het Vrijwilligers Informatie Punt van Culemborg. De kaartuitgifte voor dit concert is via berichten van deze twee samenwerkingspartners aan deze groepen kenbaar gemaakt. Beide concerten zijn overigens mede mogelijk gemaakt door de Stichting Cultuurfonds Culemborg.