• Popkoor the Happening in vorige uitvoering De 7 zonden.

    Archief Popkoor the Happening

Popkoor the Happening presenteert Leef!

16-04-2018, 12:26 | Lezersnieuws | N. Bos

Datum:

zaterdag 2 juni 2018, 20:30

Locatie:

Fazantstraat
bovenkarspel
Culemborg

Stap hotel De Beleving binnen en herleef de herinneringen. Herinneringen die een metafoor voor het leven vormen. Het leven zoals van ieder van ons, waarin muziek belangrijke gebeurtenissen markeert.

LEEF! is opgebouwd uit memorabele liedjes verteld in een verrassend levensverhaal in hotel ?De Beleving?. Een plek waar de tijd heeft stil gestaan...

LEEF! is een show als het leven; met een lach en een traan, bedacht, ontworpen en uitgevoerd door het koor in samenwerking met regisseur Hans Krepel. Onder muzikale begeleiding van Bas Uyterlinde bevat deze theatershow een mix van popnummers van The Beatles, U2, David Bowie, Passenger, David Guetta, Bruno Mars, Nirvana en vele anderen, allemaal begeleid door een live band.

Waar en wanneer Popkoor The Happening verwelkomt u graag op hun drietal voorstellingen in theater Aan de Slinger in Houten op zaterdag 2 juni om 20.30 uur en zondag 3 juni om 14.30 en 20.30 uur.

Kaarten Kaarten kosten 17,50 per stuk. Verschillende arrangementen zijn mogelijk. Deze zijn te koop via de website van popkoor the Happening. www.popkoorthehappening.nl