• Herfstblad met hart

    yokidoki.nl
  • Herfstblad met hart

    yokidoki.nl

Restorative Herfs-Yogaworkshop met Lunch

12-10-2018, 13:11 | Lezersnieuws | Anne-Marie Brouwer

Datum:

zondag 21 oktober 2018, 10:00 tot 13:00

Locatie:

Nijverheidsweg 6
YokiDoki Studio
Culemborg

Deze herfst-workshop is een detox-workshop met de focus op wat op een dieper niveau voedend is voor jou. Nu. Op dit moment. Waar zeg jij ja tegen? Neem tijd voor jezelf en vind grond onder je voeten. Het is een heerlijk moment voor jezelf met verdieping en verstilling. In deze workshop wordt eeuwenoude kennis uit de Ayurveda gecombineerd met onze huidige westerse levensstijl.

Het is een grondende workshop waarin je tips, oefeningen en inzichten krijgt aangereikt aangepast aan dit seizoen.

Inhoud workshop - Restorative yogasessie om te gronden en te verstillen - Meditatie die je helpt diepe rust te vinden en mentale ballast los te laten - Ayurvedische lifestyle adviezen, tips & tools voor dit seizoen - Inzicht krijgen in jouw persoonlijke behoeften - Lunch met Kitchari, een traditioneel Ayurvedisch recept dat de 3 dosha?s versterkt en in balans brengt, je spijsvertering ondersteunt en helpt bij de ontgifting van je lichaam

Deze workshop is onderdeel van het programma Body Thrive ? Finding your Flow, maar is toegankelijk voor iedereen.

Praktische info Datum: 21 okt 2018 Tijd: 10-13u Lokatie: YokiDoki Studio, Nijverheidsweg 6, Culemborg Bijdrage: ? 30,- incl. Ayurvedische lunch met Kitchari (voor vaste Yokidoki-cursisten is deze workshop ? 25,- en gratis voor deelnemers aan het programma Body Thrive ? Finding your Flow)

Meer informatie via www.yokidoki.nl Aanmelden bij Marien van Os, marien@yokidoki.nl of 0638583559