• aankondiging

    corinne Pieter-van Westreenen

Spieren voor Spieren

21-03-2018, 15:27 | Lezersnieuws | Sjoukie Dijksman-Zijlmans

Datum:

zaterdag 31 maart 2018, 14:00

Locatie:

Zoetzandselaan 1
Dorpshuis't Zoetzand
Beusichem

Spieren voor spieren dansen voor kinderen met een SPIERZIEKTE!

Op zaterdag 31 maart danst L.O.F. DanceCrew samen met diverse andere dansgroepen, ongeveer 138 artiesten, in ?t Zoetzand te Beusichem ?Spieren voor Spieren?. Een benefiet dansvoorstelling om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte.

E?n van de danseressen organiseerde een dansevenement op de markt in Culemborg. Dit schoolproject vond de dansgroep zo mooi dat ze er een vervolg aan willen geven. Samen met gastartiesten is er een gevarieerd voorstellingsprogramma waar de gemeenschap van Beusichem en omgeving van kan genieten. Alle artiesten en organiserende partijen doen hier vrijwillig aan mee, zodat de kaartverkoop geheel ten goede komt aan het Prinses Beatrix Spierfonds.

Kaarten zijn te reserveren via info@LOFDanceCrew.nl of aan de deur. De voorstelling begint om 14.30 uur en duurt tot 17.15 uur (incl. pauze). Vanaf 14.00 gaan de deuren open en kunt u een foto-expositie bekijken en luisteren naar livemuziek van Marloes van Herwaarden. Na afloop van de voorstelling zal Lisa Schenk live muziek verzorgen in de Foyer van het Zoetzand. Tevens zal er in de hal en de foyer een foto expositie zijn van verschillende fotografen. Via de L.O.F. DanceCrew facebook pagina kunt u alles over de voorbereidingen van dit evenement volgen! Wilt u op een andere manier bijdragen, dan kan dat ook. Donateurs voor het Prinses Beatrix Spierfonds kunnen we goed gebruiken.

L.O.F. DanceCrew bestaat uit 30 semi-professionele dansers in de leeftijden van 9 tot 46 jaar oud. Met onze gezamenlijke passie DANS willen wij mooie dingen maken en dans tevens inzetten voor anderen. Niet alleen als entertainment, maar ook om een ander te helpen.

Na de voorstelling zullen we het totaal bedrag dat we hebben ingezameld aan het Beatrix spierfonds doneren welk bedrag we hebben opgehaald tevens via onze kanalen communiceren.