Themamiddag ' Erbij lijven horen'

20-10-2017, 22:21 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 8 november 2017, 14:30 tot 16:30

Locatie:

Heimanslaan 1, Culemborg
de Salaamander
Culemborg

Themamiddag 'Erbij blijven horen'

De samenleving waarin we leven verandert in rap tempo. Iedereen kan de voorbeelden zien van hoe het 50 jaar geleden was, en hoe de wereld nu is. Het kan naarmate je ouder wordt lastiger worden om alles bij te blijven benen. Dat kan het gevoel geven dat je er niet meer helemaal bij hoort.

Bijna ieder mens heeft het verlangen om ergens bij te horen, om zich thuis en geborgen te voelen in een vriendengroep, buurt, familie, vereniging. Soms heb je dat geluk als bijna vanzelfsprekend, vaak moet je ook zelf iets doen om een netwerk te behouden, op te starten, of je ergens bij aan te sluiten.

'Erbij blijven horen' spreekt vooral over een gevoel. Een gevoel van er mogen zijn, een gevoel niet eenzaam te zijn, een gevoel van bevestiging, een gevoel belangrijk te zijn. En dat is niet altijd zo vanzelfsprekend.

Hoe kun je je netwerk vergroten, en tevens leren om niet bij de pakken neer te zitten, om niet het slachtoffer van eenzaamheid te hoeven zijn? Om de gevoelens en factoren die eenzaamheid veroorzaken beter te leren begrijpen en kansen te grijpen die bij jouw situatie passen.

Deze en andere aspecten zullen we openen en verdiepen tijdens de themamiddag.

Themamiddag Culemborg: 'Erbij blijven horen' op Woensdag 8 november 2017

Tijd: 14.30 tot 16.30 uur. Kosten deelname 7,50 euro

Gebouw de Salaamander, Heimanslaan 2 te Culemborg

Graag vooraf opgeven i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen via stichtingspringlevend@gmail.com of 0345-520356

Meer info: stichtingspringlevend.wordpress.com

Met dank aan Autobedrijf Visscher Culemborg, Wilfred de Jong Oogzorg, Gamma bouwmarkt Culemborg en Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds voor het mede mogelijk maken van dit project.