• auteur Inge van der Krabben

    eigen foto

Verhalen schrijven: inspiratie en techniek

11-01-2018, 21:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 8 februari 2018, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Herenstraat 29, Culemborg
Het Weeshuis
Culemborg

Schrijf jij ook zo graag? Gaat het goed of loop je wel eens vast? In deze cursus gaan we op zoek naar wat jou inspireert tot het schrijven van een verhaal en leer je al schrijvende belangrijke schrijftechnieken. Dit doen we bij bibliotheek Culemborg gevestigd in het historische Elisabeth Weeshuis.

Schrijven met Inge

In deze cursus motiveert Inge je om in alle openheid te durven schrijven, om de verhalen die je in je hebt toe te vertrouwen aan het papier. Met behulp van theorie en creatieve schrijfopdrachten leer je:

Inspiratiebronnen aanboren

De belangrijkste schrijftechnieken kennen en toepassen

Een kort verhaal schrijven

Feedback geven en ontvangen

Na afloop van deze stap-in-cursus in de prachtige kapel van het Elisabeth Weeshuis ben je een rugzak vol inspiratie, schrijftechniek en een kort verhaal rijker. Dit alles tegen een speciale bibliotheekprijs

Inge van der Krabben is in 1972 geboren te 's Hertogenbosch, groeide op in de Bommelerwaard en verhuisde naar Utrecht waar zij Algemene Letteren studeerde. Daar woont zij nog met haar twee kinderen. Zij debuteerde in 2015 met de roman 'Tot waar we kijken kunnen' bij Ambo|Anthos en werkt aan haar tweede roman. Verder schrijft ze korte verhalen (waarvan 'Laatste dans' is gepubliceerd door literair tijdschrift Extase), blogt ze over schrijven in haar blog 'Krabbels' en geeft ze met veel plezier les in creatief schrijven.

Lesinformatie

Voor wie: beginnende schrijvers

Aantal lessen: 8

Frequentie: tweewekelijks op donderdagavond

Prijs: € 220,00 (leden), € 240,00 (niet-leden)

Data: 8 en 22 februari, 8 en 22 maart, 5 en 19 april en 3 en 17 mei

meer informatie www.bibliotheekrivierenland.nl

of inge@ingevanderkrabben.nl

Aanmelden kan tot en met 1 februari 2018.

Maximaal 10 deelnemers.