• Concentratie vereist om voor de prijzen in aanmerking te komen

    Frans Waroux

Vrijdag 27-01 5e ronde Klaverjassen bij Vriendenschaar

25-01-2017, 14:21 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 27 januari 2017, 19:45 tot 23:15

Locatie:

Pinksterbloem 69, Culemborg
Kantine Vriendenschaar
Culemborg

Dat mag ook wel want deze heren sloven zich er echt voor uit om alles zo stipt mogelijk te organiseren. Tijdens elke avond een leuke prijzentafel. Altijd uitmuntende mensen achter de bar en na afloop van de laatste ronde een snelle uitslag. Kortom een discipline waar Vriendenschaar heel gelukkig mee is.

Om u nog even op te frissen.

Elke klaverjasavond gaat het om de hoogste scores die voor de prijzen in aanmerking komen. Die worden aangeschaft van het inleggeld ad € 6,00 per paar. Alle behaalde scores door alle deelnemers worden door Frans Ramachers in de computer bijgehouden. Simpel om te zien wie na elke ronde in het zogenaamde Algemeen Klassement aan de leiding gaan. Dat zijn op dit moment Tonny van Straten (Motto) en Theo Driessen met 19.654 punten. Tweede zijn Rinus Krabbers en John Blom met 19.355 punten en de dames Nathalie Trapman en Lien Pothuizen staan met 19.189 punten op de derde plaats.

Elk paar dat in het seizoen ten minste zes keer heeft gespeeld komt in aanmerking voor de einde-seizoens-prijzen. Heb je meer dan zes keer mee gedaan dan vervallen de laagst behaalde scores. Kortom alle reden om gezellig te komen klaverjassen. U wordt ontvangen met gratis koffie of thee en tijdens de avond wordt rond gegaan met warme snacks. De bediening zorgt er voor dat uw bestelling van een drankje aan uw speeltafel wordt uit geserveerd.

Heeft u zin in een avondje uit klaverjassen kom dan rond half acht naar de Vriendenschaar kantine en schrijf u in. Om het niet al te laat te maken worden er maar drie bomen per avond gespeeld en wordt rond kwart voor acht begonnen met de eerste boom. Om mee te kaarten hoeft u geen lid van Vriendenschaar te zijn. Iedereen is van harte welkom.