• Uit het boek Betje, de zevende van de kruidenier, een familiegeschiedenis, geschreven door Bep Mandemaker en Nynke Feenstra

    L. Filius

Workshop Familie- of Levensverhaal Schrijv

07-06-2018, 16:07 | Lezersnieuws | Nynke Feenstra

Datum:

vrijdag 15 juni 2018, 10:00 tot 14:00

Locatie:

Lekdijk West 50
Theetuin Feenomeen
Wijk bij Duurstede

Werk je aan een levensverhaal of een familiegeschiedenis? Of sta je op het punt hieraan te beginnen? Schrijf je dan in voor de workshop Levensverhaal of Familiegeschiedenis Schrijven in Wijk bij Duurstede. In alle rust bespreken we waar je zoal aan moet denken. Je krijgt feedback en tips, we doen schrijfoefeningen. Na afloop heb je een concreet beeld van de mogelijkheden en een werkplan. Tussen de bedrijven door worden we verwend met koffie, thee en een heerlijke lunch in de boomgaard van Theetuin Feenomeen. Wanneer? Vrijdag 15 juni van 10 tot 14 uur.
Waar? Theetuin Feenomeen, Lekdijk West 50, Wijk bij Duurstede, http://www.feenomeen.nl De kosten zijn 75 euro inclusief koffie, thee en een goed verzorgde lunch. Over de docent: Nynke Feenstra (1961) schreef twee interviewbundels, een familiegeschiedenis en een levensverhaal. Momenteel werkt zij aan een roman. Kijk voor meer informatie over de schrijver op www.familiegeschiedenis-schrijven.nl. Let op: Deze workshop gaat niet over stamboomonderzoek of archiefonderzoek. Inschrijven: Stuur een mail naar info@nynkefeenstra.nl of bel meteen even 06-44 11 0384. Er is plek voor acht deelnemers.