• Zomerworkshop 2015 Beeldhouwen op fort Werk aan het Spoel

  Anneke Wessels
 • Bijna klaar met een beeld

  Anneke Wessels
 • Zomerworkshops bij Atelier Anneke Wessels

  Anneke Wessels
 • Tussen de middag een heerlijke lunch van restaurant De Veldkeuken

  Anneke Wessels
 • Heerlijke lunch van restaurant De Veldkeuken

  Anneke Wessels
 • Jij en je beeld, meer bestaat er even niet

  Anneke Wessels
 • Beeldhouwen met prachtig uitzicht op de uiterwaarden en de Lek!!

  Anneke Wessels
 • Leuk resultaat: een steenmannetje, gemaakt uit 'n rechthoekig blok Franse kalksteen.

  Anneke Wessels
 • Impressie van de zomerworkshops 2015, ook dit jaar kunt u hier weer van genieten op Werk aan het Spoel

  AnnekeWessels

Zomerworkshops Atelier Anneke Wessels op fort Werk aan het Spoel in Culemborg

24-03-2016, 12:51 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 juli 2016, 10:00 tot zondag 24 juli 2016, 17:00

Locatie:

Culemborg

Van 16 t/m 24 juli én van 6 t/m 14 augustus

Komende zomer kan er weer naar hartenlust gebeeldhouwd worden in steen bij beeldhouwer Anneke Wessels in haar unieke atelier op fort Werk aan het Spoel in Culemborg.

Onder deskundige begeleiding van Anneke maak je je eigen beeld in speksteen, albast, serpentijn, Franse kalksteen of Belgisch hardsteen, ondertussen genietend van het prachtige uitzicht op de uiterwaarden en de voorbijvarende boten op de Lek.

Tussen de middag wordt er op het plein voor het atelier gepauzeerd met een heerlijke lunch van restaurant De Veldkeuken.

Velen gingen je al voor en hebben de afgelopen jaren genoten van alle mogelijkheden die het atelier biedt.

Ook dit jaar kunnen de deelnemers weer zelf bepalen hoeveel dagen én op welke dagen zij komen beeldhouwen, deelname kan al vanaf 1 dag.

Bij deelname aan meerdere dagen kunnen deze zowel achter elkaar gevolgd worden als verdeeld worden over alle 18 dagen. Jij bepaalt wanneer je komt beeldhouwen, alle dagen gaan gegarandeerd door.

Zo wordt het mogelijk het beeldhouwen te combineren met andere activiteiten en bezienswaardigheden die Culemborg en omgeving biedt. In de 2 periodes zitten ook 4 weekenden, dus zelfs als je deze zomer moet werken valt het te combineren.

Kom je van iets verder dan Culemborg dan kan je overnachten bij 1 van de vele B&B's of campings die Culemborg rijk is, vraag Anneke om de lijst met adressen.

Beeldhouwer Anneke Wessels werkt vanaf 1991 in steen en biedt haar jarenlange ervaring met allerlei steensoorten graag aan bij het realiseren van jouw eigen beeld. Naast alle technieken wordt er ook veel aandacht besteedt aan de vormgeving.

In het atelier zijn alle materialen voor het maken van een beeld aanwezig, er hoeft dus geen gereedschap aangeschaft te worden, enkel een stuk steen naar eigen keuze.

Werk je thuis al aan een beeld en ben je daarmee vastgelopen dan kan je dit beeld meebrengen naar de workhops, Anneke helpt je dan weer op weg.

Kijk op de workshoppagina van www.annekewessels.nl voor meer informatie over het totale programma, de kosten en voor het downloaden van een aanmeldformulier of kom langs in het atelier op 1 van de Open Galerie Dagen op de 1ste en 3de zondag van de maand tussen 11.00 tot 17.00 uur.

Actuele informatie is te vinden op www.facebook.com/AtelierAnnekeWessels

Heb je vragen? Bel dan 06 49 860 575 of email naar aj.wessels@online.nl